En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

La Setmana Santa, més que mai per Ràdio Estel

La programació de Setmana Santa assoleix aquests dies un significat molt especial per a Ràdio Estel, amb la transmissió de les principals celebracions perquè els…

4 abril 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix

La programació de Setmana Santa assoleix aquests dies un significat molt especial per a Ràdio Estel, amb la transmissió de les principals celebracions perquè els oients puguin participar-hi des de casa. El cardenal Joan-Josep Omella presideix aquest Diumenge de Rams la benedicció de les palmes i l’Eucaristia des de la catedral de Barcelona, a les 12.00 en directe per Ràdio Estel, com també farà aquest Diumenge de Resurrecció, en una Missa pontifical amb benedicció papal.

Durant tots aquests dies de Setmana Santa, a banda de les pregàries i la litúrgia de cada dia, oferim el Dijous Sant la Missa de la Cena del Senyor (18.30 hores) i, Divendres Sant, l’Acte Litúrgic de la Passió i Mort (17.00). Les Laudes de Montserrat, d'altra banda, seran a les 8.00 Divendres Sant i Dissabte Sant, mentre que Diumenge de Pasqua passen a les 8.30 hores. A més, Ràdio Estel transmetrà la Vetlla Pasqual també des de Montserrat dissabte vinent a les 22.00. A més d'aquestes convocatòries litúrgiques, seguim compartint amb els oients cada dia el Rosari a les 7 del matí i la lectura i comentari de l'evangeli cap a les 7.25.

Un especial del programa 'Cantate Domino' dedicat al Rèquiem de Mozart, Dijous Sant a les 20.00 hores, i una reflexió del sacerdot Josep-Lluís Socias sobre les 7 paraules de Jesús a la Creu, Divendres Sant a les 15.00, són altres propostes pròpies d'aquests dies sants que tots som cridats a viure des de casa. Podeu trobar més informació d'aquests i altres espais AQUÍ, a la GRAELLA DE PROGRAMACIÓ.

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció