En directe

Fabricació Pròpia

ACCIÓ SOCIAL

La solidaritat no s'atura

El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha repassat aquest dimarts  les principals activitats que porten a terme des de Càritas Diocesana de Barcelona.…

26 març 2020

Redacció

Comparteix
El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha repassat aquest dimarts  les principals activitats que porten a terme des de Càritas Diocesana de Barcelona. Tot i la crisi, ara més que mai, l'entitat catòlica no deixa d’acompanyar els més vulnerables. Ens n’ha donat els detalls Eduard Sala, cap d’Acció Social de Càritas Diocesna de Barcelona, que ha explicat que, “en un context com l’actual, la caritat no s’atura".
Sala ha comentat també que no es poden deixar els projectes residencials, els pisos compartits o altres obres. "El que més ens preocupa en aquests moments és com garantir l’alimentació dels més vulnerables que ja teníen dificultats molt abans”, ha assegurat el dirigent de Càritas. A més, Eduard Sala ha dit que, “des del començament, s'ha intentat saber què passava perquè hi hagi coordinació”, i ha posat èmfasi en el fet que “cal cuidar de les persones grans qu,e durant tants anys, han fet una feina excel·lent i ara són població de risc”.
D'altra banda, el Telèfon de l’Esperança ha afegit un nou número per tal de donar resposta a les trucades d’atenció a la ciutadania confinada, el 682.900.500. La seva directora, Esperança Esteve, ha explicat a Ràdio Estel que segueixen “treballant per fer possible que totes les trucades arribin als 200 voluntaris i puguin acompanyar a tothom que ho necessiti”. A mes, segons ha afegit Esteve, “d’aquí a pocs dies en seràn dues línies de telèfon més”.

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció