En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

La solidaritat no s'atura

El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha repassat aquest dimarts  les principals activitats que porten a terme des de Càritas Diocesana de Barcelona.…

26 març 2020

Redacció

Comparteix
El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha repassat aquest dimarts  les principals activitats que porten a terme des de Càritas Diocesana de Barcelona. Tot i la crisi, ara més que mai, l'entitat catòlica no deixa d’acompanyar els més vulnerables. Ens n’ha donat els detalls Eduard Sala, cap d’Acció Social de Càritas Diocesna de Barcelona, que ha explicat que, “en un context com l’actual, la caritat no s’atura".
Sala ha comentat també que no es poden deixar els projectes residencials, els pisos compartits o altres obres. "El que més ens preocupa en aquests moments és com garantir l’alimentació dels més vulnerables que ja teníen dificultats molt abans”, ha assegurat el dirigent de Càritas. A més, Eduard Sala ha dit que, “des del començament, s'ha intentat saber què passava perquè hi hagi coordinació”, i ha posat èmfasi en el fet que “cal cuidar de les persones grans qu,e durant tants anys, han fet una feina excel·lent i ara són població de risc”.
D'altra banda, el Telèfon de l’Esperança ha afegit un nou número per tal de donar resposta a les trucades d’atenció a la ciutadania confinada, el 682.900.500. La seva directora, Esperança Esteve, ha explicat a Ràdio Estel que segueixen “treballant per fer possible que totes les trucades arribin als 200 voluntaris i puguin acompanyar a tothom que ho necessiti”. A mes, segons ha afegit Esteve, “d’aquí a pocs dies en seràn dues línies de telèfon més”.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció