En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

"La superilla matarà a poc a poc el comerç de Barcelona"

El president de Comertia, David Sánchez, ha indicat a Ràdio Estel que els transportistes adherits a la vaga saben que una aturada ara mateix no ajudaria i que aviat arribaran a un acord

10 novembre 2022

Redacció

Comparteix

A partir del 18 de novembre, a Barcelona, entraran en vigor les restriccions de mobilitat de les obres de la superilla de l'Eixample. L'Associació Catalana de l'Empresa Familiar del Retail assegura que aquesta limitació arriba en molt mal moment, perquè ens trobem a les portes del Black Friday i de la campanya de Nadal.

Una superilla a Poblenou

En una entrevista al programa 'El Matí de Ràdio Estel', el president de Comertia, David Sánchez, ha criticat durament la superilla. "Les ciutats són dels ciutadans que hi viuen i que hi fan vida i no es poden fer modificacions que puguin anar en contra de l'activitat econòmica ni de la mobilitat de l'Àrea Metropolitana", ha dit Sánchez. "Hi ha molta gent dels afores de Barcelona que ve a la capital catalana a treballar, consumir i fer altres activitats. Si els hi fem la vida impossible això és com una malaltia que mata a poc a poc. És indiscutible que hi hagi zones amables i verdes, però si fem intransitable una àrea, això farà que desaparegui l'activitat comercial a mitjà termini", ha afegit.

D'altra banda, preguntat per la vaga de transportistes que ha de començar la matinada de diumenge a dilluns, el president de Comertia ha reiterat diverses vegades que els transportistes no poden treballar sota pèrdues i el que s'ha de fer és analitzar la situació i crear un full de ruta perquè totes les parts afectades arribin a un acord raonable. "No és moment de mesures radicals. Els adherits a la vaga saben que una aturada ara no ajudaria, per això esperem que en les hores vinents o dies aquesta crida quedi en una mesura de pressió", ha sentenciat Sánchez.

"Els adherits a la vaga [de transportistes] saben que una aturada no ajuda, per això esperem que en les hores vinents, aquesta crida quedi en una mesura de pressió"

Entrevista a David Sánchez, president de Comertia

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024