En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Tria de Notícies de Victòria Molins

La religiosa teresiana Victòria Molins, dedicada a l’àmbit de l’exclusió social, ha fet La Tria de Notícies de la Fórmula Estel d’aquest dijous, amb tres…

23 juny 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
La religiosa teresiana Victòria Molins, dedicada a l’àmbit de l’exclusió social, ha fet La Tria de Notícies de la Fórmula Estel d’aquest dijous, amb tres temes:
1. Sopar del Ramadà a El Raval: "Moltes vegades es parla malament del Raval. Vull parlar de la preciosa festa del sopar del Ramadà, la Harira. Ens aplega en nom de Déu, del Déu únic: ens aplega per celebrar les festes de diferents confessions. Té una solemnitat i senzillesa molt gran. Aquest any l'Anna Rollo, teresiana que va ser amb els refugiats d'Idomeni, va llegir la seva experiència i va arrencar llàgrimes dels oients, i un desig d'ajudar i estimar-nos entre nosaltres, en un barri que té desig d'acollida. Un musulmà va entonar una sura, primer de cara al públic i després de cara a La Meca, lloant a Déu i donant gràcies. El Raval és un dels llocs més rics en diversitat, acollida i convivència”.
2. Solidaritat de la gent: Gran manifestació solidària a favor de l'acollida de refugiats diumenge passat en 50 ciutats de l'Estat, amb el lema "Obrim fronteres, volem acollir. Jo crec que la gent està molt motivada, i és bo que manifestem que estem en desacord amb la Unió Europea".
3. Actuació correcte del Col·legi Maristes de Sants-Les Corts: “Avui es fa realitat una frase de Schopenhauer: "La veritat pot esperar, perquè és eterna". El consorci de Barcelona ha determinat que l'actuació dels Maristes és correcte. Santa Teresa de Jesús també deia: "La verdad padece, però no perece".
La Tria de Victòria Molins (minut 12)

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció