En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

La Tria de Notícies de Victòria Molins

La religiosa teresiana Victòria Molins, dedicada a l’àmbit de l’exclusió social, ha fet La Tria de Notícies de la Fórmula Estel d’aquest dijous, amb tres…

23 juny 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
La religiosa teresiana Victòria Molins, dedicada a l’àmbit de l’exclusió social, ha fet La Tria de Notícies de la Fórmula Estel d’aquest dijous, amb tres temes:
1. Sopar del Ramadà a El Raval: "Moltes vegades es parla malament del Raval. Vull parlar de la preciosa festa del sopar del Ramadà, la Harira. Ens aplega en nom de Déu, del Déu únic: ens aplega per celebrar les festes de diferents confessions. Té una solemnitat i senzillesa molt gran. Aquest any l'Anna Rollo, teresiana que va ser amb els refugiats d'Idomeni, va llegir la seva experiència i va arrencar llàgrimes dels oients, i un desig d'ajudar i estimar-nos entre nosaltres, en un barri que té desig d'acollida. Un musulmà va entonar una sura, primer de cara al públic i després de cara a La Meca, lloant a Déu i donant gràcies. El Raval és un dels llocs més rics en diversitat, acollida i convivència”.
2. Solidaritat de la gent: Gran manifestació solidària a favor de l'acollida de refugiats diumenge passat en 50 ciutats de l'Estat, amb el lema "Obrim fronteres, volem acollir. Jo crec que la gent està molt motivada, i és bo que manifestem que estem en desacord amb la Unió Europea".
3. Actuació correcte del Col·legi Maristes de Sants-Les Corts: “Avui es fa realitat una frase de Schopenhauer: "La veritat pot esperar, perquè és eterna". El consorci de Barcelona ha determinat que l'actuació dels Maristes és correcte. Santa Teresa de Jesús també deia: "La verdad padece, però no perece".
La Tria de Victòria Molins (minut 12)

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció