En directe

El rosari

ACTUALITAT

La veu inconfusible de Luz Casal brillarà a la Fórmula Estel

Aquest divendres Luz Casal serà la protagonista de la nostra graella musical. Luz Casal, nom artístic de María Luz Casal Paz (Boimorto, La Corunya, 11…

8 novembre 2016

David García

Comparteix

Aquest divendres Luz Casal serà la protagonista de la nostra graella musical. Luz Casal, nom artístic de María Luz Casal Paz (Boimorto, La Corunya, 11 de novembre de 1958) és una cantant gallega, de pop-rock, balades i boleros. Va créixer a Astúries, on es va traslladar amb la seva família quan tenia sis mesos. Allà va estudiar piano, solfeig i cant, i a Gijón hi va fer la seva primera actuació. El 1977 va anar a Madrid per continuar-hi la seva carrera musical.Va tenir grans èxits durant la dècada del 1980, amb cançons com Rufino de l'Carmen Santonja, Un nuevo día brillará, versió de Duel au Soleil de l'Étienne Daho o la banda sonora de la pel·lícula Tacones lejanos, de Pedro Almodóvar.Ha cantat cançons del Carlos Goñi (Besaré el suelo) o de la Rosalía de Castro (Negra sombra). L'any 2007 va ser operada d'un càncer de mama, fet que va comunicar a la seva pàgina web informant que havia superat la malaltia, i que va ser l'origen del disc Vida tóxica.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció