En directe

La Caravana

ACTUALITAT

La veu ronca de Bonnie Tyler a la Fórmula Estel

La veu inconfunsible de Bonnie Tyler serà la protagonista d'aquest dijous a la Fórmula Estel. Nascuda a Gal·les un 8 de juny de 1951, ha…

7 juny 2017

David García

Comparteix

La veu inconfunsible de Bonnie Tyler serà la protagonista d'aquest dijous a la Fórmula Estel. Nascuda a Gal·les un 8 de juny de 1951, ha estat una de les reines del Pop a nivell mundial. Cançons com "It's a Heartache" o "I need a Hero" són grans peçes musicals que la van convertir en una estrella de la música. L'any 2013 va participar al Festival d'Eurovisió amb la cançó "Believe in me".

 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció