En directe

La Missa de cada dia

AVUI ÉS FESTA

La visió beatifica

Déu vos guard, amics, avui és festa. Han passat quaranta-quatre anys,però la Maria Teresa no ho oblidarà mai. A la seva filleta Asun de sis…

13 novembre 2016

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa.

Han passat quaranta-quatre anys,però la Maria Teresa no ho oblidarà mai. A la seva filleta Asun de sis anys livan diagnosticar una leucèmia en una època que no hi havia tants recursos comara per fer front a la malaltia.

Mesos abans del final, els seuspares la van portar a Lourdes. El metge els ho desaconsellava, però finalmentes van decidir a dur-la. L’Asun va ser feliç: tot era nou, els prats, el riu,la gent... Es va banyar a la piscina. Els pares li van parlar molt de la Marede Déu. La nena fou feliç. Aquells pares afligits eren i són profundamentcreients. La Maria Teresa recorda que no pregaven perquè la nena es guarís, encaraque ho desitjaven amb tota l'ànima, sinó perquè no patís.

Va arribar el darrer dia, un 10 denovembre. L’Asun estava allitada. El pare s’hi va atansar: “Pare no et veig”, “Fillad’aquí a poc hi veuràs molt clar”.  El pareno podia més i se’n va anar al despatx de casa a plorar, acompanyat del metge.La mare es va quedar amb l’Asun a l’habitació. Premia fort la mà de la nenamentre resava jaculatòries a la Verge. Tot d'una, l’Asun es va posar a riure,talment com si veiés algú que l’alegrava profundament. L’habitació es va omplirde llum. La Maria Teresa no es va desesperar, ben al contrari: va experimentaruna gran serenor. Sentia que l’Asun ja no hi  era, però flotavauna pau sobrenatural que li deia que la nena era immensament feliç.

Que tingueu una bona festa!

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció