En directe

Fórmula Estel

BISBATS

L’Acadèmia Mariana de Lleida fa públic el veredicte del Certamen Marià

Ambmotiu de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de l'Acadèmia, l’AcadèmiaMariana de Lleida convoca cada any un Certamen Marià (literari i…

5 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

Ambmotiu de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de l'Acadèmia, l’AcadèmiaMariana de Lleida convoca cada any un Certamen Marià (literari i audiovisual) queorganitza en quatre seccions. La primera està oberta a la participació delsescriptors que vulguin fer una aportació poètica, la segona, als treballs d’investigació,la tercera, als alumnes en edat escolar que aportin una composició literària, ila quarta als treballs audiovisuals.

L’ediciód’aquest any ha tingut una importància especial, ja que s’ha fet en honor de laMare de Déu de la Mercè, patrona de l’Orde de la Mercè, amb motiu dels 800 anysde la creació de l’Orde dels Mercedaris. Per aquest motiu una part de la llistad’obres guardonades, que el jurat ha fet públiques recentment, estan relacionadesamb la Mare de Déu de la Mercè.

Enla secció de treballs d’investigació, per exemple, el premi ha estat per JosepSalvia Vidal i la seva obra L’ordre de laMercè o la salvació dels catpius. D’altra banda, a l’apartat de treballspoètics, la Flor Natural ha estat per a Ramón Molina Navarrete, per una obrededicada també a la Mare de Déu: Madre deCristo, madre de Dios.

Lallista completa dels guardonats, així com la informació relacionada amb l’entregade premis que es farà el diumenge 7 d’octubre al Paranimf de l’Acadèmia Marianade Lleida es pot consultar a la pàgina web de l’Acadèmia Mariana: www.lleidaparticipa.cat.

 

 

 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció