En directe

Vespres

ACTUALITAT

L'Ajuntament de Barcelona vol unificar tota l'oferta d'aparcaments amb l'adhesió de pàrquings privats al seu sistema, gestionat amb l'aplicació SMOU

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, el Gremi de Garatges hi està d'acord i ha donat llum verda a la participació dels seus associats

23 maig 2022

Redacció

Comparteix

Barcelona Serveis Municipals, BSM, l'empresa de l'ajuntament de la Ciutat Comtal que gestiona equipaments com el Zoo o el Tibidabo, el bicing i els aparcaments públics, fa un any que negocia amb el Gremi de Garatges estendre el seu sistema a la totalitat d'estacionaments privats de la ciutat.

Un pàrquing a Catalunya
Un pàrquing a Barcelona

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, BSM té prevista l'extensió dels serveis d'estacionament que ara ofereix als seus 44 pàrquings públics a tota la xarxa d'estacionaments privats de la ciutat. En concret, vol que l'aplicació que ho gestiona, SMOU, pugui donar entrada als pàrquings de titularitat privada mitjançant l'extensió d'un sistema tecnològic anomenat I PLEIT.

La instal·lació d'una nova xarxa de càmeres identificadores de matrícules serien l'eina per tirar endavant aquesta ampliació d'aquest nou sistema. El Gremi de Garatges hi està d'acord.

En uns mesos, està previst que comenci una prova pilot que, en cas de tenir èxit, podria estendre les 14.500 places públiques a Barcelona a prop de 140.000 places, afegint les 125.000 dels 700 associats al Gremi de Garatges. De moment hi ha ja 175 pàrquings privats interessats.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024