En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

L’alcadessa de Sant Boi no s'oposa a un confinament metropolità

El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha tractat aquest dilluns la qüestió del confinament comarcal decretat des de divendres passat pel PROCICAT. Tot i…

12 abril 2021

Redacció

Comparteix
El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha tractat aquest dilluns la qüestió del confinament comarcal decretat des de divendres passat pel PROCICAT. Tot i aquesta nova restricció, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja va assegurar que preferiria un confinament metropolità, més que no pas comarcal, en el cas de Barcelona..Dins les visions dels municipis de l'àrea metropolitana, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i presidenta de l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha assegurat que “en principi  aquest ajuntament no estaria en contra d’un confinament metropolità”
Malgrat això, l'alcaldessa de Sant Boi ha dit que el confinament metropolità proposat per Ada Colau "implicaria que bona part de municipis del Baix Llobregat, entre ells Torrelles de Llobregat, quedaria fora d’aquest perimetre metropolità”. Segons Lluïsa Moret, el més important es que “intentem que les comarques que formen part de l’àrea metropolitjna no es trenquin amb aquest confinament”

Podeu escoltar el programa A Primera Hora AQUÍ

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció