En directe

Fabricació Pròpia

NADAL

POLÍTICA

L'alcalde de Vigo respon a Albiol: "Competir amb mi és impossible"

Abel Caballero assegura que “el veritable duel és entre Vigo i Nova York" al Fabricació Pròpia de Ràdio Estel

13 setembre 2023

Redacció

Comparteix

Com ja és tradició, Abel Caballero, alcalde de Vigo ha avançat les novetats de cara al Nadal del 2023. Un arbre de 40,5 metres i 11 milions i mig de llums led. Una decoració de vertigen que aquest any s'ha proposat superar Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, assegurant que el seu arbre seria el més alt de tot l’estat.  

Davant d'aquestes declaracions, Abel Caballero parla a Ràdio Estel amb contundència. "Competir amb mi és impossible" i assegura que "ja ho va intentar l'alcalde de Madrid i va fracassar estrepitosament". Tot i això, a l’alcalde de Badalona, li desitja molta sort i un molt bon Nadal.

L'alcalde de Vigo respon a Albiol: "Competir amb mi és impossible"

Caballero entra en matèria i exemplifica que "això és com el futbol: hi ha lligues". I que "en una lliga hi són: Vigo, Nova York, Londres, París i Roma i que en una altra lliga n'hi ha d'altres". Precisament, si parla de competició, el nom que cita no és el de Badalona. “El veritable duel és entre Vigo i Nova York. La resta, són ficcions”, assegura. En declaracions al 'Fabricació Pròpia', també confessa que no explica les coses fins que no les té a sobre perquè si no, els hi copien.

“El veritable duel és entre Vigo i Nova York. La resta, són ficcions” 

L'alcalde de Vigo també recorda que “Vigo ja és una marca de Turisme” i que el Nadal de l’any passat, el municipi va tenir sis milions de visites.

L'alcalde de Vigo respon a Albiol: "Competir amb mi és impossible"

0:00 / 0:00

Més actualitat

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024