En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L'alegria és una constant de tot el pontificat del Papa Francesc"

Avui dimarts 10 d’abril del 2018 hem analitzat Gaudete et Exultate, la nova exhortació apostòlica del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu…

10 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Avui dimarts 10 d’abril del 2018 hem analitzat Gaudete et Exultate, la nova exhortació apostòlica del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu lideratge moral en un món de tensions entre l’esperança i el desencís. 
El document recull en 5 capítols l’accent que Francesc ha posat, en aquests primers cinc anys de pontificat, a la crida que tots tenim a ser sants i santes. A l'hora informativa de la Fórmula Estel, el periodista, analista i professor Salvador Aragonés, ha ressaltat: “El Papa ha posat el dit a la nafra del què és la vida cristiana. No és qui va a Missa, sinó és qui porta l’experiència cristiana a tots els assumptes de la seva vida”. Amoris Laetitia, Evangelii Gaudium, i ara, Gaudete et Exultate (Sigueu alegres i exulteu): "L'alegria és una constant de tot el pontificat del Papa Francesc. La santedat és això. Quan una persona segueix l'Evangeli és una persona que està alegre". El Mirador de l'Actualitat (aquest dimarts a les 18h) analitzarà més a fons Gaudete et Exultate.
Multiconsulta a Barcelona
Aquest matí s’ha celebrat la sessió extraordinària del Plenari de l’Ajuntament de Barcelona per aprovar la celebració de 4 consultes ciutadanes. Fernando Pindado, comissionat de participació de l'Ajuntament de Barcelona, ho ha definit com un “ventall d'eines que permet consultar quina és l'opinió dels ciutadans”.

Pels amants dels remeis naturals...
Fra Valentí Serra ens porta, cada dimecres, un nou remei de frare. Avui hem tractat la col.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció