En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L'aportació de la Bíblia a la societat del nostre temps

Aquest dimecres, a Ràdio Estel, preguntem: Què representa la Bíblia per a tu? - Una companya de viatge per la vida. - La Paraula de…

15 novembre 2016

Comparteix
Aquest dimecres, a Ràdio Estel, preguntem:
Què representa la Bíblia per a tu?
- Una companya de viatge per la vida.
- La Paraula de Déu expressada en el món.
- Un gran recull històric del qual em sento lluny, des del respecte.
En el programa El mirador de l'actualitat, parlarem aquest dimecres (19.25 hores),  de l’aportació de la Bíblia a la societat del nostre temps:
- La importància de posar aquest llibre a l’abast del poble. La valoració per a creients i no creients en una societat secularitzada, plural i amb poca inquietud religiosa.
- Iniciatives com la publicació de la Bíblia Popular i ara la Setmana de la Bíblia arreu de Catalunya.
Compartirem col·loqui amb Marcos Aceituno, sacerdot de la Diòcesi de Terrassa,  Javier Velasco, membre de la junta de l'ABCAT, Concepció Huerta, biblista i secretaria de l'Associació Bíblica de Catalunya i Quique Fernández, iniciador de l'Escola d'Animació Bíblica de Barcelona.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció