En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“L’Arcadi no hauria estat el mateix sense la seva dona, la Janine”

Arcadi Oliveres ha mort aquest dimarts de Pasqua (6 d'abril) a Sant Cugat del Vallès, als 75 anys d'edat. L’Arcadi ha estat casat amb Janine…

8 abril 2021

Comparteix
Arcadi Oliveres ha mort aquest dimarts de Pasqua (6 d'abril) a Sant Cugat del Vallès, als 75 anys d'edat. L’Arcadi ha estat casat amb Janine Künzi, amb qui ha tingut quatre fills. Aquest dimecres, l’endemà de conèixer la mort de l’expresident de Justícia i Pau, un dels seus fills, Bernat Oliveres, ha dit que tots els membres de la família estan “tristos pel moment que estem vivint, però alhora serens, contents i agraïts per haver pogut viure aquests darrers mesos amb ell i amb tot l’efecte rebut”. Arcadi Oliveres s’ha pogut acomiadar públicament de molta gent durant els darrers mesos, fet que ha ajudat molt aquests moments durs de la seva vida. “El mateix Arcadi ha afirmat que durant aquestes setmanes han estat les més felices de la vida, i que saber que una persona que està en la situació de malaltia que estava ell, aquest fet recomforta”, ha dit Bernat Oliveres en una entrevista al programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel.
El fill gran d’Arcadi Oliveres ha assegurat també que el llegat familiar del seu pare és immens. Ha situat en el primer lloc d’aquest patrimoni humà “el valor compartit, que era sobretot el d’ensenyar-nos a tenir un criteri propi i el fet de no tenir ídols”. Bernat Oliveres també ha fet referència a la seva mare, Janine Künzi, “que sempre ha estat al costat” del seu home. “Si el meu pare ha pogut ser l’Arcadi Oliveres, ha estat perquè, a casa, hi havia la nostra mare, la Janine”, ha conclòs. Aquest economista i activista, incansable lluitador per la pau i la no violència, ens deixa poc més de dos mesos després que li fos diagnosticada una malaltia terminal irreversible. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció