En directe

La Caravana

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

L'Arquebisbat de Barcelona estrena l'aplicació 'Full Dominical'

Mossèn Ramon Ollé, director de l'oficina de mitjans de l'Arquebisbat de Barcelona: "La informació eclesial ha d'estar a l'abast de tothom qui vulgui arribar-hi."

22 desembre 2021

Redacció

Comparteix

Des d'aquest dimecres, l'aplicació de l'Arquebisbat de Barcelona portarà els continguts del 'Full dominical' als telèfons i tauletes mòbils amb sistemes operatius Android i iOS.

En una entrevista al programa 'El Matí de Ràdio Estel', el director de l'oficina de mitjans de l'Arquebisbat de Barcelona, mossèn Ramon Ollé, ha apuntat que "la voluntat és construir una església amb sortida, i des de l'àmbit de les comunicacions, entenem que per poder-ho fer la informació eclesial ha d'estar a l'abast de tothom qui vulgui arribar-hi. I, per tant, la labor d'una aplicació d'aquest tipus és pretendre arribar, especialment, als més joves".

El director de Ràdio Estel, Toni Hervás, ha defensat que "la veu de l'església s'actualitza, però no ho fa per arribar simplement a tota la societat, sinó perquè en forma part i necessita aquestes eines per desenvolupar-se". Hervás ha afegit que a les portes de Nadal "és un dels millors regals que es pot fer als fidels i a la societat de la diòcesi".

L'estrena de l'aplicació arriba amb motiu del 130è aniversari de la publicació diocesana. El llançament del nou format del Full dominical no implica la desaparició de la tradicional versió impresa, i tots els feligresos que ho desitgin podran seguir llegint els exemplars impresos, disponibles cada setmana a totes les parròquies i centres de culte de l'arxidiòcesi. L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de Google Play o des d'App Store.

Nova aplicació 'Full Dominical' de l'Arquebisbat de Barcelona

0:00 / 0:00

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció