En directe

Fórmula Estel

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

L'Arquebisbat de Barcelona estrena l'aplicació 'Full Dominical'

Mossèn Ramon Ollé, director de l'oficina de mitjans de l'Arquebisbat de Barcelona: "La informació eclesial ha d'estar a l'abast de tothom qui vulgui arribar-hi."

22 desembre 2021

Redacció

Comparteix

Des d'aquest dimecres, l'aplicació de l'Arquebisbat de Barcelona portarà els continguts del 'Full dominical' als telèfons i tauletes mòbils amb sistemes operatius Android i iOS.

En una entrevista al programa 'El Matí de Ràdio Estel', el director de l'oficina de mitjans de l'Arquebisbat de Barcelona, mossèn Ramon Ollé, ha apuntat que "la voluntat és construir una església amb sortida, i des de l'àmbit de les comunicacions, entenem que per poder-ho fer la informació eclesial ha d'estar a l'abast de tothom qui vulgui arribar-hi. I, per tant, la labor d'una aplicació d'aquest tipus és pretendre arribar, especialment, als més joves".

El director de Ràdio Estel, Toni Hervás, ha defensat que "la veu de l'església s'actualitza, però no ho fa per arribar simplement a tota la societat, sinó perquè en forma part i necessita aquestes eines per desenvolupar-se". Hervás ha afegit que a les portes de Nadal "és un dels millors regals que es pot fer als fidels i a la societat de la diòcesi".

L'estrena de l'aplicació arriba amb motiu del 130è aniversari de la publicació diocesana. El llançament del nou format del Full dominical no implica la desaparició de la tradicional versió impresa, i tots els feligresos que ho desitgin podran seguir llegint els exemplars impresos, disponibles cada setmana a totes les parròquies i centres de culte de l'arxidiòcesi. L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de Google Play o des d'App Store.

Nova aplicació 'Full Dominical' de l'Arquebisbat de Barcelona

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024