En directe

Fórmula Estel

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

L'Arquebisbat de Barcelona estrena l'aplicació 'Full Dominical'

Mossèn Ramon Ollé, director de l'oficina de mitjans de l'Arquebisbat de Barcelona: "La informació eclesial ha d'estar a l'abast de tothom qui vulgui arribar-hi."

22 desembre 2021

Redacció

Comparteix

Des d'aquest dimecres, l'aplicació de l'Arquebisbat de Barcelona portarà els continguts del 'Full dominical' als telèfons i tauletes mòbils amb sistemes operatius Android i iOS.

En una entrevista al programa 'El Matí de Ràdio Estel', el director de l'oficina de mitjans de l'Arquebisbat de Barcelona, mossèn Ramon Ollé, ha apuntat que "la voluntat és construir una església amb sortida, i des de l'àmbit de les comunicacions, entenem que per poder-ho fer la informació eclesial ha d'estar a l'abast de tothom qui vulgui arribar-hi. I, per tant, la labor d'una aplicació d'aquest tipus és pretendre arribar, especialment, als més joves".

El director de Ràdio Estel, Toni Hervás, ha defensat que "la veu de l'església s'actualitza, però no ho fa per arribar simplement a tota la societat, sinó perquè en forma part i necessita aquestes eines per desenvolupar-se". Hervás ha afegit que a les portes de Nadal "és un dels millors regals que es pot fer als fidels i a la societat de la diòcesi".

L'estrena de l'aplicació arriba amb motiu del 130è aniversari de la publicació diocesana. El llançament del nou format del Full dominical no implica la desaparició de la tradicional versió impresa, i tots els feligresos que ho desitgin podran seguir llegint els exemplars impresos, disponibles cada setmana a totes les parròquies i centres de culte de l'arxidiòcesi. L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de Google Play o des d'App Store.

Nova aplicació 'Full Dominical' de l'Arquebisbat de Barcelona

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció

RÀDIO ESTEL

TURISME

Ràdio Estel us porta a conèixer el monestir de Poblet i la comarca de la Conca de Barberà

Anunci Twitter Poblet

Aquest divendres 29 de setembre, 'La Caravana' de Ràdio Estel viatjarà fins al monestir de Poblet per fer un programa especial

25 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Vallejo, torturat pel franquisme, creu que s'investigarà judicialment

Vallejo, torturat pel franquisme, creu que s'investigarà judicialment

El sindicalista denuncia que va ser torturat a la comissaria de Via Laietana als anys 70 i ara la Fiscalia ha acceptat una querella presentada contra sis expolicies

22 setembre 2023

Redacció