En directe

Sense distància

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

L'arquebisbat de Barcelona posa en marxa el Camí de Sant Josep

L’arxidiòcesi de Barcelona té en marxa diverses iniciativesvinculades a l’Any de Sant Josep, organitzades a través del Secretariat diocesàde Turisme, Pelegrinatges i Santuaris. Entre aquestes…

3 maig 2021

Ignasi Miranda

Comparteix

L’arxidiòcesi de Barcelona té en marxa diverses iniciativesvinculades a l’Any de Sant Josep, organitzades a través del Secretariat diocesàde Turisme, Pelegrinatges i Santuaris. Entre aquestes activitats, destaca el Camíde Sant Josep. Es tracta d’un itinerari de pelegrinatge presencial o virtual ales set parròquies que hi ha a l’arxidiòcesi i que tenen com a titular SantJosep o la Sagrada Família, repartides en les ciutats de Barcelona, l’Hospitaletde Llobregat, Badalona i Mataró.

A més, s’hi inclouen quatre grans esglésies diocesanes, quesón la Catedral, on hi ha la capella de Sant Josep del Gremi de Fusters, elSeminari diocesà, que té el patriarca com a patró, el santuari de Sant Josep dela Muntanya i, per descomptat, la basílica de la Sagrada Família d’AntoniGaudí.

Els pelegrins poden adquirir una llibreta que certifica elpas per cada lloc, i l’hauran d’anar segellant un cop acabada la seva pregàriai meditació al voltant dels textos bíblics que ens parlen de Sant Josep, elsseus goigs i dolors i fragments de la Carta Patris Corde del Papa Francesc,publicada coincidint amb l’inici de l’Any de Sant Josep.

El pelegrinatge es pot realitzar ja des de dissabte passat,festa de Sant Josep Obrer, i hi ha temps fins al 8 de desembre, dia en què s’acabaràla commemoració dedicada a l’espòs de Maria, coincidint amb la Solemnitat laImmaculada Concepció. Els diocesans que participin en aquest camí de devocióespiritual rebran el seu certificat com a pelegrins de Sant Josep.

A més, a través del mateix recorregut del pelegrinatge, s’ofereixun senzill joc que podrà ajudar les famílies a participar en aquesta iniciativadiocesana, així com una proposta virtual amb la façana del Naixement de laSagrada Família, on Antoni Gaudí va incloure 11 representacions del patró de l’EsglésiaUniversal.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció