En directe

Cocodril Club

ESGLÉSIA CATALUNYA

L'arquebisbe electe Joan Josep Omella ja té objectius per a Barcelona

JuanJosé Omella, nou arquebisbe electe de Barcelona, ha començat la seva roda de premsa a laRioja aquest divendres, poc després de la una del migdia, i…

6 novembre 2015

Redacció

Comparteix

JuanJosé Omella, nou arquebisbe electe de Barcelona, ha començat la seva roda de premsa a laRioja aquest divendres, poc després de la una del migdia, i ho fa fet allargant la mà als nousfeligresos catalans. Ha dit que està “desitjant coneixèr-los". Estàprevist que Monsenyor Omella prengui possessió de l'arxidiòcesi amb l'entrada el dia 26 dedesembre. El seu objectiu principal és seguir fent camí, com ja ha fet aCalahorra i la Calzada-Logronyo. Omella ha comentat que entén el fet que, a una part de lasocietat catalana, li hagués agradat tenir unbisbe català i que elsencàrrecs que li han arribat des de la Sant Seu són que “faci el que pugui". 

Demoment, el que vol fer Omella és conèixer bé la diocèsi, i s’ha marcat diversosobjectius: "La família ésun dels objectius que ens plantegem. Com a església tenim un missatge i unaparaula d'aportar". Omella ha afegit que "els joves sense futur i amb problemes són un altre delspunts que requereixen la nostra atenció. Hem de fer el que puguem per donar-lossuport i ajudar-los". Segons Omella, el més important en aquesta nova etapaés "aconseguir un gran pacte contrala pobresa".

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció