En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

L'arquebisbe electe Joan Josep Omella ja té objectius per a Barcelona

JuanJosé Omella, nou arquebisbe electe de Barcelona, ha començat la seva roda de premsa a laRioja aquest divendres, poc després de la una del migdia, i…

6 novembre 2015

Redacció

Comparteix

JuanJosé Omella, nou arquebisbe electe de Barcelona, ha començat la seva roda de premsa a laRioja aquest divendres, poc després de la una del migdia, i ho fa fet allargant la mà als nousfeligresos catalans. Ha dit que està “desitjant coneixèr-los". Estàprevist que Monsenyor Omella prengui possessió de l'arxidiòcesi amb l'entrada el dia 26 dedesembre. El seu objectiu principal és seguir fent camí, com ja ha fet aCalahorra i la Calzada-Logronyo. Omella ha comentat que entén el fet que, a una part de lasocietat catalana, li hagués agradat tenir unbisbe català i que elsencàrrecs que li han arribat des de la Sant Seu són que “faci el que pugui". 

Demoment, el que vol fer Omella és conèixer bé la diocèsi, i s’ha marcat diversosobjectius: "La família ésun dels objectius que ens plantegem. Com a església tenim un missatge i unaparaula d'aportar". Omella ha afegit que "els joves sense futur i amb problemes són un altre delspunts que requereixen la nostra atenció. Hem de fer el que puguem per donar-lossuport i ajudar-los". Segons Omella, el més important en aquesta nova etapaés "aconseguir un gran pacte contrala pobresa".

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció