En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

L´arribada de Bruce Springsteen a Barcelona, revoluciona la Fórmula Estel

Bruce Springsteen obre la gira europea ‘The river tour’ aquesta nit al Camp Nou. El rocker actuarà dimarts a Sant Sebastià i dissabte al Estadio…

12 maig 2016

David

Comparteix

Bruce Springsteen obre la gira europea ‘The river tour’ aquesta nit al Camp Nou. El rocker actuarà dimarts a Sant Sebastià i dissabte al Estadio Santiago Bernabeu. I té fama de ser amb la E Street Band la millor banda en directe de tots els temps. Conegut com The Boss, Bruce Springsteen és un poeta urbà que sovint explica històries sobre els perdedors de la societat. Preparant-nos pel concert d’aquesta nit, escoltarem fins les 5 de la tarda les seves cançons a la Fórmula Estel.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció