En directe

Vespres

ACTUALITAT

L'artista Joni Mitchell serà l'encarregada d'amenitzar la Fórmula Estel de dilluns

Roberta Joan Anderson, coneguda artísticament com Joni Mitchell va néixer a Alberta al Canadà un 7 de novembre de 1943, és una cantant i pintora…

4 novembre 2016

David García

Comparteix

Roberta Joan Anderson, coneguda artísticament com Joni Mitchell va néixer a Alberta al Canadà un 7 de novembre de 1943, és una cantant i pintora canadenca. Va començar la seva carrera musical a Toronto i en l'oest de Canadà, es va relacionar després amb la florent escena de folk de Nova York de mitjans dels seixanta. Al llarg dels anys 70 va ampliar els seus horitzons musicals, dirigint el seu interès cap al pop i el jazz, per convertir-se en una de les cantants i compositores més respectades de finals del segle XX. És l'autora de la cançó Woodstock. Mitchell és també una reeixida artista plàstica; les portades de gairebé tots els seus àlbums han estat creades per ella mateixa. Insisteix sovint en què la pintura era la seva vocació original, acte descrivint-se com una "pintora descarrilada per les circumstàncies".

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció