En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Laura Simó i altres artistes, diumenge a Barcelona en la festa benèfica de la Fundació Tècnica i Humanisme contra el càncer

La Fundació Tècnica i Humanisme, dedicada al treball de prevenció i lluita contra el càncer, ha organitzat per a aquest diumenge, a les 18.00 hores…

12 desembre 2014

Redacció

Comparteix
La Fundació Tècnica i Humanisme, dedicada al treball de prevenció i lluita contra el càncer, ha organitzat per a aquest diumenge, a les 18.00 hores a City Hall Barcelona (Rambla de Catalunya, 2), la seva festa anual. La cantant de jazz Laura Simó, l'oncòloga Teresa Checa i la també col·laboradora de l'entitat Marta Machengs han presentat l'activitat benèfica aquest divendres a Fórmula EstelLaura Simó, que s’ocupa de la coordinació artística de la festa i altres iniciatives de la fundació, ha explicat que aquest any, seran presents el cor del Col•legi de Metges i el de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, així com un grup de tres músics clàssics, el grup Marfil, el trio de jazz de la mateixa Laura Simó i finalment un grup de Gospel.
Teresa Checa ha destacat que “els 15 anys de la Fundació Tècnica i Humanisme han estat molt intensos, amb un gran treball compartit que ha servit per afrontar el tema de la prevenció del càncer mitjançant un projecte escolar, com també per parlar dels hàbits saludables a nens entre 10 i 13 anys des d'una experiència a l’Equador”. En el camp científic, l’entitat “està col•laborant amb la Universitat Autònoma i, en l’àmbit educatiu, amb xerrades i informació a les escoles", ha explicat també l'oncòloga.
Les entrades per a la festa, a 15 euros i tot a benefici de la Fundació Tècnica i Humanisme, es poden adquirir el mateix dia a les taquilles del City Hall Barcelona (Rambla de Catalunya, 2) o bé reservar-les trucant al telèfon 625 032 425. La Fundació Tècnica i Humanisme és al carrer Alt de Gironella, 3, de Barcelona.
Es pot escoltar l'espai aquí (a partir del minut 30'00").

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció