En directe

Vespres

SOCIETAT

"L'eix nacional segurament no marcarà els pactes després del 21D"

Xavier Puigdollers, advocat i professor de la Universitat Abat Oliba CEU, Toni Picó, advocat i exdiputat d’Unió, i Joan Pallarès, historiador, han coincidit aquest dimarts, en el…

5 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Xavier Puigdollers, advocat i professor de la Universitat Abat Oliba CEU, Toni Picó, advocat i exdiputat d’Unió, i Joan Pallarès, historiador, han coincidit aquest dimarts, en el programa El Mirador de l'actualitat, a l'hora d'assegurar que "l'eix nacional no serà segurament el que marcarà els pactes de govern després de les eleccions". Puigdollers ha destacat que "les qüestions de fora de la campanya, sobretot les situacions processals o judicials d'alguns candidats, marcaran els missatges polítics dels propers dies, dins un context en què els ciutadans tenen decidit ja el seu vot".

Picó ha recordat que, "amb una participació molt elevada, encara poden passar moltes coses, i més tenint en compte que hi ha un 25 per cent d'indecisos, segons les últimes enquestes". Pallarès ha denunciat que "vivim un estat d'excepció, un cop d'estat constitucional, cosa que també explica el fet que la gent, per anar a votar, pensarà el sentit del seu vot, cosa que abans no passava perquè es movien més per la inèrcia". Tots han expressat dubtes davant la possibilitat que Puigdemont torni a Catalunya durant la campanya electoral, sobretot després de la retirada de l'ordre europea de detenció, decidida aquest mateix dimarts pel jutge del Suprem Pablo Llarena.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 5 de desembre.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció