En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

L’emoció de fer possible que ningú dormi al carrer

Arrels Fundació,una entitat coneguda pel seu treball amb les persones que no tenen llar, haposat en marxa una nova campanya per seguir avançant en l’objectiu…

30 novembre 2018

Redacció

Comparteix

Arrels Fundació,una entitat coneguda pel seu treball amb les persones que no tenen llar, haposat en marxa una nova campanya per seguir avançant en l’objectiu d’aconseguirque no hi hagi ningú dormint al carrer. Aquesta iniciativa ha començat amb lapublicació d’un vídeo en el qual apareixen diverses persones que havien estaten situació de sensesostre, que agraeixen a tothom que els ha ajudat de maneraanònima per canviar la seva vida.

El vídeo, que estitula “L’emoció de fer possible que ningú dormi al carrer”, es pot veure a lapàgina web de l’entitat, i és una de les eines de la campanya per animar elsciutadans a seguir col·laborant amb petits gestos individuals, que ArrelsFundació defineix com “petits grans de sorra que són clau per oferir habitatgei alimentació a tothom”.

D’altra banda, aquestainiciativa també inclou una manera innovadora de col·laboració ciutadana, quesón els “reptes”. Mitjançant aquests reptes, que han de crear els mateixosusuaris i poden anar des de concerts i aniversaris fins a sopars solidaris, lespersones poden fer partícips de la campanya al seu entorn, per tal d’assolir mésràpidament l’objectiu d’aconseguir que ningú dormi al carrer. Tota lainformació de la campanya es pot consultar a la pàgina web arrelsfundacio.org.

 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció