En directe

Estel Migdia

ACTUALITAT

"L'Emperatriu del Soul" a Ràdio Estel

Gladys Knight nascuda a Atlanta, Geòrgia, 28 d maig de 1944, coneguda com «L'Emperadriu del Soul», és una cantant nord-americana, considerada una de les millors…

23 maig 2017

David García

Comparteix

Gladys Knight nascuda a Atlanta, Geòrgia, 28 d maig de 1944, coneguda com «L'Emperadriu del Soul», és una cantant nord-americana, considerada una de les millors intèrprets del soul. Durant les seves primeres dècades en la música va formar el grup Gladys Knight & The Pips costat del seu germà Merald Knight i dos dels seus cosins. Van fer el seu primer top10 en 1961 amb el tema Every Beat of My Heart, el qual contenia una gran influència del doo wop. Van signar amb les companyies Fury i Maxx, i van llançar els singles «Letter Full of Tears» i «Giving Up», però fins que no van fitxar per Motown en 1966 no els va arribar el seu gran èxit. Influïts per la seva tradició gospel i artistes soul, van collir èxits com «I Heard It Through the Grapevine», «If I were Your Woman», «It Should Have Been Em», «The End of Our Road» o «Friendship Train».

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció