En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Creus que els pressupostos de la Generalitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania.…

24 gener 2014

Comparteix

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania. La gravetat d’aquesta situació, que té com aescenari de fons la recessió econòmica, s’ha accentuat degut a dues mesuresempreses pel govern: d’una banda, les polítiques d’austeritat que han permèsl’aplicació de retallades i la reducció de la despesa pública, i de l’altra,les dures polítiques neoliberals sobre el mercat laboral, que han ampliat finsa límits estratosfèrics la facilitat dels empresaris a l’hora d’acomiadar elstreballadors. Per intentar fer front a aquesta situació l’abril passat es vapresentar als mitjans i a la ciutadania la Iniciativa Legislativa Popular peruna Renda Garantida Ciutadana. Aquesta iniciativa ha arribat al Parlamentdarrerament amb més de 120.000suports, més del doble dels necessaris perquè la proposta sigui debatuda.


És per això que aquesta setmana us preguntem: Creus que els pressupostos de laGeneralitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció