En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Creus que els pressupostos de la Generalitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania.…

24 gener 2014

Comparteix

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania. La gravetat d’aquesta situació, que té com aescenari de fons la recessió econòmica, s’ha accentuat degut a dues mesuresempreses pel govern: d’una banda, les polítiques d’austeritat que han permèsl’aplicació de retallades i la reducció de la despesa pública, i de l’altra,les dures polítiques neoliberals sobre el mercat laboral, que han ampliat finsa límits estratosfèrics la facilitat dels empresaris a l’hora d’acomiadar elstreballadors. Per intentar fer front a aquesta situació l’abril passat es vapresentar als mitjans i a la ciutadania la Iniciativa Legislativa Popular peruna Renda Garantida Ciutadana. Aquesta iniciativa ha arribat al Parlamentdarrerament amb més de 120.000suports, més del doble dels necessaris perquè la proposta sigui debatuda.


És per això que aquesta setmana us preguntem: Creus que els pressupostos de laGeneralitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció