En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Creus que els pressupostos de la Generalitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania.…

24 gener 2014

Comparteix

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania. La gravetat d’aquesta situació, que té com aescenari de fons la recessió econòmica, s’ha accentuat degut a dues mesuresempreses pel govern: d’una banda, les polítiques d’austeritat que han permèsl’aplicació de retallades i la reducció de la despesa pública, i de l’altra,les dures polítiques neoliberals sobre el mercat laboral, que han ampliat finsa límits estratosfèrics la facilitat dels empresaris a l’hora d’acomiadar elstreballadors. Per intentar fer front a aquesta situació l’abril passat es vapresentar als mitjans i a la ciutadania la Iniciativa Legislativa Popular peruna Renda Garantida Ciutadana. Aquesta iniciativa ha arribat al Parlamentdarrerament amb més de 120.000suports, més del doble dels necessaris perquè la proposta sigui debatuda.


És per això que aquesta setmana us preguntem: Creus que els pressupostos de laGeneralitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció