En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Et sembla bé la prohibició del cigarret electrònic en centres sanitaris, educatius i en els transports?

Els cigarrets electrònics no es podran fer servir en centres sanitaris, zones educatives i infantils, el transport públic i en l'àmbit de les administracions públiques,…

10 febrer 2014

Comparteix

Els cigarrets electrònics no es podran fer servir en centres sanitaris, zones educatives i infantils, el transport públic i en l'àmbit de les administracions públiques, especialment en les oficines d'atenció al públic. Les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també han acordat en el Consell Interterritorial de Salut plantejar als grups parlamentaris l'ampliació de la prohibició a tots els llocs públics tancats, tal com passa actualment amb els productes de tabac.

La titular de Sanitat, Ana Mato, ha explicat que es demanarà als grups parlamentaris que s'inclogui la prohibició dels cigarrets electrònics en escoles, centres mèdics i transport públic en alguna de les normes que actualment estan en tramitació perquè pugui entrar en vigor aquest mes de gener. En la roda de premsa posterior al Consell Interterritorial, Mato ha ressaltat que totes les autonomies estan d'acord en la necessitat que hi hagi una regulació d'aquests cigarrets a nivell estatal, amb l'"objectiu prioritari irrenunciable" de la protecció dels menors.

El govern català ja va anunciar el mes passat que havia pres la decisió de prohibir-ne l'us a tots els espais públics que depenen de la Generalitat.

És per això que aquesta setmana us preguntem si  us sembla bé la prohibició del cigarret electrònic en centres sanitaris, educatius i en els transports?

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció