En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

L’equip de futbol San Lorenzo presenta la Copa Libertadores al Papa

Una delegació de l’equip de futbol San Lonrenzo de Almagro ha portat el trofeu de campions de la Copa Libertadores al papa Francesc a Roma.…

21 agost 2014

Redacció

Comparteix

Una delegació de l’equip de futbol San Lonrenzo de Almagro ha portat el trofeu de campions de la Copa Libertadores al papa Francesc a Roma. El pontífex, tot i el dolor per la recent mort dels seus familiars en un accident de trànsit, s’ha emocionat amb la visita, ja que el San Lorenzo és el club de la seva vida.

Els responsables de l’equip i diversos jugadors han saludat al Papa i li han entregat diverses samarretes amb els colors de l’equip: el blau i vermell. «Formeu part de la meva identitat», ha dit el Papa dirigint-se a l’equip durant una audiència a la sala Joan Pau II del Vaticà.

El futbolista Juan Mercier ha explicat que «se’m van omplir els ulls de llàgrimes. Sóc afortunat perquè és un privilegi rebre la benedicció del Papa». Mercier també ha tingut el privilegi que el Papa enviés una benedicció a la seva esposa i els seus fills.

El tècnic de l’equip, Bauza, ha descrit la trobada amb el Papa com «un moment preciós, únic. Com ell mateix ha dit, li vam donar dos minuts de felicitat tenint en compte el moment que està vivint per la mort dels seus familiars».

El dimecres passat el San Lorenzo va guanyar per primera vegada en els seus 106 anys d’història la Copa Libertadores, en vèncer 1-0 al Nacional de Paraguai. Ara s’hauran d’enfrontar amb el Real Madrid, el guanyador de la Champions, en el Mundial de Clubs.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció