En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

L’equip de futbol San Lorenzo presenta la Copa Libertadores al Papa

Una delegació de l’equip de futbol San Lonrenzo de Almagro ha portat el trofeu de campions de la Copa Libertadores al papa Francesc a Roma.…

21 agost 2014

Redacció

Comparteix

Una delegació de l’equip de futbol San Lonrenzo de Almagro ha portat el trofeu de campions de la Copa Libertadores al papa Francesc a Roma. El pontífex, tot i el dolor per la recent mort dels seus familiars en un accident de trànsit, s’ha emocionat amb la visita, ja que el San Lorenzo és el club de la seva vida.

Els responsables de l’equip i diversos jugadors han saludat al Papa i li han entregat diverses samarretes amb els colors de l’equip: el blau i vermell. «Formeu part de la meva identitat», ha dit el Papa dirigint-se a l’equip durant una audiència a la sala Joan Pau II del Vaticà.

El futbolista Juan Mercier ha explicat que «se’m van omplir els ulls de llàgrimes. Sóc afortunat perquè és un privilegi rebre la benedicció del Papa». Mercier també ha tingut el privilegi que el Papa enviés una benedicció a la seva esposa i els seus fills.

El tècnic de l’equip, Bauza, ha descrit la trobada amb el Papa com «un moment preciós, únic. Com ell mateix ha dit, li vam donar dos minuts de felicitat tenint en compte el moment que està vivint per la mort dels seus familiars».

El dimecres passat el San Lorenzo va guanyar per primera vegada en els seus 106 anys d’història la Copa Libertadores, en vèncer 1-0 al Nacional de Paraguai. Ara s’hauran d’enfrontar amb el Real Madrid, el guanyador de la Champions, en el Mundial de Clubs.

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció