En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Les comunitats Adsis celebren 50 anys "promovent la fraternitat i la comunió entre tots els estats de vida"

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va…

24 novembre 2014

Comparteix

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va viure diumenge al col·legi dels Salesians d'Horta, a Barcelona, amb una Missa presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach. "Molta gent es va fer present i es va viure un ambient festiu que mostrava la fraternitat i la proximitat al carisma de Sant Joan Bosco i la família salesiana", ha explicat. Aquest sacerdot navarrès ha destacat que l'estil de les comunitats Adsis, basat en la presència solidària i fraterna entre els joves i els pobres, "és un signe del nostre temps, ja que reflecteix una sola missió en què sacerdots, laics, consagrats i diferents estats de vida conviuen de diferents maneres".

Adsis, present a Espanya i en diversos països de l'Amèrica llatina, va néixer en ple Concili Vaticà II. Sobre aquesta coincidència, Fermín Marrodán ha destacat la necessitat de "sortir a trobar les realitats del món i compartir aquest do de l'Esperit, que és un sentiment de comunió com a poble de Déu, sempre amb idea clara de comunitat". El moderador general ha equiparat fins i tot el carisma d'Adsis amb el de les primeres comunitats cristianes. "L'Església hi troba una riquesa de vida mitjançant el fet de posar en comú uns dons", ha assegurat.
Es pot escoltar aquí  tota l'entrevista a Fermín Marrodán.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció