En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Les comunitats Adsis celebren 50 anys "promovent la fraternitat i la comunió entre tots els estats de vida"

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va…

24 novembre 2014

Comparteix

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va viure diumenge al col·legi dels Salesians d'Horta, a Barcelona, amb una Missa presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach. "Molta gent es va fer present i es va viure un ambient festiu que mostrava la fraternitat i la proximitat al carisma de Sant Joan Bosco i la família salesiana", ha explicat. Aquest sacerdot navarrès ha destacat que l'estil de les comunitats Adsis, basat en la presència solidària i fraterna entre els joves i els pobres, "és un signe del nostre temps, ja que reflecteix una sola missió en què sacerdots, laics, consagrats i diferents estats de vida conviuen de diferents maneres".

Adsis, present a Espanya i en diversos països de l'Amèrica llatina, va néixer en ple Concili Vaticà II. Sobre aquesta coincidència, Fermín Marrodán ha destacat la necessitat de "sortir a trobar les realitats del món i compartir aquest do de l'Esperit, que és un sentiment de comunió com a poble de Déu, sempre amb idea clara de comunitat". El moderador general ha equiparat fins i tot el carisma d'Adsis amb el de les primeres comunitats cristianes. "L'Església hi troba una riquesa de vida mitjançant el fet de posar en comú uns dons", ha assegurat.
Es pot escoltar aquí  tota l'entrevista a Fermín Marrodán.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció