En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Les comunitats Adsis celebren 50 anys "promovent la fraternitat i la comunió entre tots els estats de vida"

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va…

24 novembre 2014

Comparteix

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va viure diumenge al col·legi dels Salesians d'Horta, a Barcelona, amb una Missa presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach. "Molta gent es va fer present i es va viure un ambient festiu que mostrava la fraternitat i la proximitat al carisma de Sant Joan Bosco i la família salesiana", ha explicat. Aquest sacerdot navarrès ha destacat que l'estil de les comunitats Adsis, basat en la presència solidària i fraterna entre els joves i els pobres, "és un signe del nostre temps, ja que reflecteix una sola missió en què sacerdots, laics, consagrats i diferents estats de vida conviuen de diferents maneres".

Adsis, present a Espanya i en diversos països de l'Amèrica llatina, va néixer en ple Concili Vaticà II. Sobre aquesta coincidència, Fermín Marrodán ha destacat la necessitat de "sortir a trobar les realitats del món i compartir aquest do de l'Esperit, que és un sentiment de comunió com a poble de Déu, sempre amb idea clara de comunitat". El moderador general ha equiparat fins i tot el carisma d'Adsis amb el de les primeres comunitats cristianes. "L'Església hi troba una riquesa de vida mitjançant el fet de posar en comú uns dons", ha assegurat.
Es pot escoltar aquí  tota l'entrevista a Fermín Marrodán.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció