En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Les dones acostumen a sortir com testimonis, no com expertes"

Tot i que les dones suposen el 50,6% de la població catalana, només apareixen en un 30% dels espais informatius, debats i tertúlies en els…

13 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Tot i que les dones suposen el 50,6% de la població catalana, només apareixen en un 30% dels espais informatius, debats i tertúlies en els mitjans audiovisuals, segons un informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC): "Les dones acostumen a aparèixer als mitjans com a testimonis (la mare, la compradora...) però no com a expertes, que aporten coneixement i anàlisi", ha explicat a Fórmula Estel Isabel Vergara, directora de comunicació de la Fundació Pere Tarrés i impulsora del directori de dones expertes de la Fundació. Amb motiu del dia de la Dona, la Fundació Pere Tarrés va presentar la iniciativa Dones Expertes, una iniciativa per visibilitzar l’expertesa de les dones en l’educació i l’acció social. 
Comentari d'Actualitat
Alfonso Velazques, sacerdot colombià de la Seu d’Urgell, ha valorat els primers comicis a Colòmbia que permeten participar a les FARC: "Han representat una gran esperança per la continuitat del procés de pau, però també en la renovació del poder legislatiu, per canviar un cert mecanisme tradicional de partits que tenia un cert grau, també important, de corrupció".
Pensament del Dia
Arcadi Oliveres, economista i ex director de Justicia i Pau, ha valorat el MWC: "Parlen d'una nova edició plena d'èxit. Crec que per fer un balanç complert  ens hauriem de fixar en altres aspectes: el material bàsic per fabricar els mòbils és el coultan, i el 80% del mineral és del Congo. D'acord amb els diferents informes, en els anys que portem usant aquests aparells, més de 5 milions de persones han mort en aquell país en enfrontaments armats derivats de les lluites per aconseguir tal matèria prima".
Remeis de Frare, Fra Valentí Serra
Avui hem parlat de l'escabiosa, poc coneguda però comú.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció