En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

"Les eleccions primàries seran bones per al PSOE"

El PSOE s’enfronta a unes eleccions primàries el proper 21 de maig. Enmig d’aquestasituació política, hi ha tres candidats a la Secretaria General: SusanaDíaz, Pedro Sánchez…

28 març 2017

@brugarolaspol

Comparteix

El PSOE s’enfronta a unes eleccions primàries el proper 21 de maig. Enmig d’aquestasituació política, hi ha tres candidats a la Secretaria General: SusanaDíaz, Pedro Sánchez i Patxi López. En el programa El Mirador de l’Actualitat,han analitzat la situació aquest dimarts LluísSols, membre de Cristianisme i Justícia, Carles Martí, militant i exportaveu del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, i el també socialista Roberto Labandera, exportaveu a la Comissió de Territori del Parlament de Catalunya. Martí ha destacat que aquestes eleccions són un pasrellevant per al PSC: “Representen unaalternativa real i renovada de la situació política existent a Espanya”. Segons Labandera, “tothom està jugant en les primàries i cal definir una posició ideológica”. També ha destacat que “enaltres Estats, com Holanda o Irlanda, també s’ha dut a terme un procés deprimàries”.

Sols, per la seva banda, ha dit que no entén les crítiques i tota lapressió que ha hagut de suportar Pedro Sánchez.Per altra banda, Labandera ha comentat que “el socialisme s’hauria de revisar i hauria de mirarles respostes, perquè també s’hauria d’haver fet abans el congrés”. Martí opina que el partit ha de saber mirar bé la realitat ino tenir un comportament com si fos autista. “Crec que tant Sánchez com López representen una política millor”. Segons Labandera, la situaciópolítica de Catalunya afecta Espanya, en el sentit que “a Catalunya es necessita més un PSOE fort i a la resta d’Espanya es necesitamés un PSC que tingui acte de presència”. El PSC, com ha recordat també l'exdiputat, és una formació neutral. Per a Sols, la creació d’altresformacions polítiques com Podem, “ésfruit de la frustració que ha tingut lloc durant un temps a l’esquerra política”.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest dimarts 28 de març.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció