En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

"Les eleccions primàries seran bones per al PSOE"

El PSOE s’enfronta a unes eleccions primàries el proper 21 de maig. Enmig d’aquestasituació política, hi ha tres candidats a la Secretaria General: SusanaDíaz, Pedro Sánchez…

28 març 2017

@brugarolaspol

Comparteix

El PSOE s’enfronta a unes eleccions primàries el proper 21 de maig. Enmig d’aquestasituació política, hi ha tres candidats a la Secretaria General: SusanaDíaz, Pedro Sánchez i Patxi López. En el programa El Mirador de l’Actualitat,han analitzat la situació aquest dimarts LluísSols, membre de Cristianisme i Justícia, Carles Martí, militant i exportaveu del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, i el també socialista Roberto Labandera, exportaveu a la Comissió de Territori del Parlament de Catalunya. Martí ha destacat que aquestes eleccions són un pasrellevant per al PSC: “Representen unaalternativa real i renovada de la situació política existent a Espanya”. Segons Labandera, “tothom està jugant en les primàries i cal definir una posició ideológica”. També ha destacat que “enaltres Estats, com Holanda o Irlanda, també s’ha dut a terme un procés deprimàries”.

Sols, per la seva banda, ha dit que no entén les crítiques i tota lapressió que ha hagut de suportar Pedro Sánchez.Per altra banda, Labandera ha comentat que “el socialisme s’hauria de revisar i hauria de mirarles respostes, perquè també s’hauria d’haver fet abans el congrés”. Martí opina que el partit ha de saber mirar bé la realitat ino tenir un comportament com si fos autista. “Crec que tant Sánchez com López representen una política millor”. Segons Labandera, la situaciópolítica de Catalunya afecta Espanya, en el sentit que “a Catalunya es necessita més un PSOE fort i a la resta d’Espanya es necesitamés un PSC que tingui acte de presència”. El PSC, com ha recordat també l'exdiputat, és una formació neutral. Per a Sols, la creació d’altresformacions polítiques com Podem, “ésfruit de la frustració que ha tingut lloc durant un temps a l’esquerra política”.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest dimarts 28 de març.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció