En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESCOLES

Les escoles salesianes actualitzen el model pedagògic i pastoral

Més de 600 docents dels centres salesians de Catalunya,Osca i Balears es van reunir el dimecres 4 de juliol a l’Auditori de Cornellàde Llobregat per…

11 juliol 2018

Redacció

Comparteix

Més de 600 docents dels centres salesians de Catalunya,Osca i Balears es van reunir el dimecres 4 de juliol a l’Auditori de Cornellàde Llobregat per definir un nou model educatiu pels seus alumnes. Amb el principalobjectiu de renovar el model pedagògic i pastoral, la trobada va servir per presentarel projecte Repte Jove.12, que recull dotze competències que volen que assoleixinels alumnes: compromís, crítica, comunicació, resolució, enginy, creativitat,responsabilitat, capacitat resolutiva, autonomia, resiliència, i una mentoberta.

Durant la presentació, el coordinador de les escolessalesianes, Carles Rubio, va explicar amb l’ajuda d’un vídeo que l’objectiu delprojecte és “ajudar cadascun dels nens, adolescents i joves a ser personesplenes i felices”. Per la seva banda, el professor dels salesians de MataróCarles Buetas va assenyalar que el procés, malgrat l’esforç que requerirà, “seràmolt agraït”, i que es veuran “resultats immediats”.

Des dels salesians de Terrassa, el professor Toni delÀguila va afirmar que busquen la manera que “es faci pastoral a tota l’escola”,i que aquest canvi era molt necessari: “cada vegada som més professorsconvençuts que necessitàvem una renovació”.

La resta de la informació d’aquest nou model de persona iperfil competencial de l’alumnat que proposen les escoles salesianes es potveure en el seu vídeo promocional: https://youtu.be/J7lt2kQZ1GI.

 

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció