En directe

Missa amb motiu de la solemnitat de la Immaculada Concepció

ESGLÉSIA CATALUNYA

Les Missioneres Claretianes de Reus celebren 150 anys de presència a la ciutat

La comunitat degermanes Missioneres Claretianes ha celebrat aquest dissabte els 150 anys de la seva arribada a Reus. Perfer-ho, s’han organitzat diversos actes com una…

23 gener 2018

Redacció

Comparteix

La comunitat degermanes Missioneres Claretianes ha celebrat aquest dissabte els 150 anys de la seva arribada a Reus. Perfer-ho, s’han organitzat diversos actes com una conferència a l’ArxiuMunicipal, que han anat acompanyats de la celebració d’una missa d’acció degràcies al santuari de la Mare de Deú de Misericòrdia de Reus.

El Sr. arquebisbe Mons. Jaume Pujol, queha presidit l’Eucaristia, també ha volgut agrair la missió evangelitzadora deles germanes, i ha deixat clar en l’homilia que la celebració és per “donargràcies per tant de bé rebut i tanta vida lliurada”.

Una missió evangelitzadora

Les germanesMissioneres Claretianes van ser fundades per sant Antoni Maria Claret i MariaAntònia París a Cuba, en un afany d’anunciar l’Evangeli arreu del món i ajudaramb les tasques necessàries i urgents en cada lloc.

El 13 de juliol del 1867, sis germanes es van instal·lar a Reus procedentsde Tremp, i la seva missió ha anat evolucionant al ritme de les lleis civils ide la pròpia reflexió sobre la identitat congregacional.

Actualment, la sevamissió és principalment d’acció pastoral i social en diversos llocs de la zonai han reorientat la casa (situada al C/ Maria Antònia París, 8 de Reus) com acentre d’espiritualitat. 

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció