En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Les primàries qüestionen l'autoritat dels partits

Jordi Graupera, guanyador de les primàries de "Barcelona es capital" i doctor en filosofia i professor universitari, ha estat entrevistat avui al programa "A Primera…

18 desembre 2018

Comparteix
Jordi Graupera, guanyador de les primàries de "Barcelona es capital" i doctor en filosofia i professor universitari, ha estat entrevistat avui al programa "A Primera Hora" per parlar sobre la seva victòria a les primàries que es van celebrar diumenge passat a la ciutat de Barcelona. Graupera ha deixat molt clar que "la celebració de les eleccions primàries ha de servir per potenciar el talent de moltes persones a dintre de les organitzacions polítiques". El doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona també ha afirmat que "en cap cas les primàries serviran per portar a terme una candidatura unitària independentista a les eleccions municipals "que se celebraran el mes de maig vinent.
"Governar és molt difícil i prendre decisions és molt complicat i cal que el nou alcalde deixi de pensar de quatre anys en quatre anys com fins ara". Amb aquestes afirmacions Graupera ha volgut deixar clar que els governants municipals que hi ha hagut fins ara a la ciutat de Barcelona han pensat exclusivament en períodes electorals i no a curt termini. "Barcelona és la quarta ciutat europea amb més pes, i s'ha de treballar per pal·liar l'atur, per enriquir la diversitat cultural, tecnològica, i religiosa, i tenir en compte la digitalització, que arribarà a curt termini, i que aportarà canvis socials importants.  
En aspectes de crèixement de ciutat Graupera ha asegurat que "la contaminació, la tecnologia, i l'habitatge no es poden solucionar en períodes de quatre anys, i Barcelona ha d'erigir-se com una ciutat amb governs que sàpiguen gestionar i reconfortar espais de llibertat, ja que altres ciutats europees, estan virant cada cop més cap a governs autoritaris.

En relació al mandat fins ara portat a terme per Ada Colau, Jordi Graupera, ha comentat "Que s'ha de poder rectificar i Colau és esclava d'un relat i ha de justificar que ideològicament té raó". Pel doctor en filosofia "Les primàries s'aniran estenent cada vegada més als partits polítics".

Escolteu A primera Hora d'avui

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció