En directe

Missa amb motiu de la solemnitat de la Immaculada Concepció

SOCIETAT

Les repercussions de la moció de censura i el congrés del PSOE

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?- Sí. La moció de censura ha marcat…

18 juny 2017

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?
- Sí. La moció de censura ha marcat un acostament PSOE-Podem.
- No ho sé, però Pedro Sánchez i Pablo Iglesias estan forts.
- No. Rajoy podrà completar almenys bona part de la legislatura.

A les 19.30 hores en el programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem les repercussions polítiques d’una moció de censura que, pel que sembla, ha posat ponts entre les forces d’esquerra al Congrés dels Diputats:
- La nova etapa de Pedro Sánchez al PSOE, marcada per la possibilitat que el reelegit secretari general busqui aliances amb Podem.
- Les possibilitats que Rajoy deixi de ser president del govern espanyol sense que convoqui noves eleccions o sense que ell ho vulgui: amb una nova moció que uneixi Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i altres forces?
- Incògnites sobre alternatives polítiques a la gestió estatal del procés i el referèndum a Catalunya, a partir d'un document aprovat en què el PSOE reconeix la plurinacionalitat de l'Estat.

En el col·loqui, ens acompanyaran Jordi López Camps, col·laborador del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia; Marisa Xandri, diputada del PP al Parlament de Catalunya; Josep Maria Balcells, membre de Catalunya en Comú i exdiputat del PSC; i Joan Morell, militant del PDECat i exalcalde de Pineda de Mar.

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció