En directe

La Missa de cada dia

SOCIETAT

Les repercussions de la moció de censura i el congrés del PSOE

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?- Sí. La moció de censura ha marcat…

18 juny 2017

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?
- Sí. La moció de censura ha marcat un acostament PSOE-Podem.
- No ho sé, però Pedro Sánchez i Pablo Iglesias estan forts.
- No. Rajoy podrà completar almenys bona part de la legislatura.

A les 19.30 hores en el programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem les repercussions polítiques d’una moció de censura que, pel que sembla, ha posat ponts entre les forces d’esquerra al Congrés dels Diputats:
- La nova etapa de Pedro Sánchez al PSOE, marcada per la possibilitat que el reelegit secretari general busqui aliances amb Podem.
- Les possibilitats que Rajoy deixi de ser president del govern espanyol sense que convoqui noves eleccions o sense que ell ho vulgui: amb una nova moció que uneixi Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i altres forces?
- Incògnites sobre alternatives polítiques a la gestió estatal del procés i el referèndum a Catalunya, a partir d'un document aprovat en què el PSOE reconeix la plurinacionalitat de l'Estat.

En el col·loqui, ens acompanyaran Jordi López Camps, col·laborador del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia; Marisa Xandri, diputada del PP al Parlament de Catalunya; Josep Maria Balcells, membre de Catalunya en Comú i exdiputat del PSC; i Joan Morell, militant del PDECat i exalcalde de Pineda de Mar.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024