En directe

Camins

SOCIETAT

Les repercussions de la moció de censura i el congrés del PSOE

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem: Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?- Sí. La moció de censura ha marcat…

18 juny 2017

Redacció

Comparteix

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?
- Sí. La moció de censura ha marcat un acostament PSOE-Podem.
- No ho sé, però Pedro Sánchez i Pablo Iglesias estan forts.
- No. Rajoy podrà completar almenys bona part de la legislatura.

A les 19.30 hores en el programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem les repercussions polítiques d’una moció de censura que, pel que sembla, ha posat ponts entre les forces d’esquerra al Congrés dels Diputats:
- La nova etapa de Pedro Sánchez al PSOE, marcada per la possibilitat que el reelegit secretari general busqui aliances amb Podem.
- Les possibilitats que Rajoy deixi de ser president del govern espanyol sense que convoqui noves eleccions o sense que ell ho vulgui: amb una nova moció que uneixi Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i altres forces?
- Incògnites sobre alternatives polítiques a la gestió estatal del procés i el referèndum a Catalunya, a partir d'un document aprovat en què el PSOE reconeix la plurinacionalitat de l'Estat.

En el col·loqui, ens acompanyaran Jordi López Camps, col·laborador del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia; Marisa Xandri, diputada del PP al Parlament de Catalunya; Josep Maria Balcells, membre de Catalunya en Comú i exdiputat del PSC; i Joan Morell, militant del PDECat i exalcalde de Pineda de Mar.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció