En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

EXCURSIONS

Les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre

En una entrevista al Matí a Ràdio Estel, el president de l'Associació corporativa d'agències de viatges especialitzades, Martí Sarrate, ha criticat el retard de trenta anys que ha patit el sector a causa de la pandèmia.

3 desembre 2021

Redacció

Comparteix

El president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades, Martí Sarrate, ha explicat en una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel' que les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre i que les persones ja han rebut la carta. De tota manera, Sarrate ha alertat del retard de fins a tres mesos amb què ha començat la campanya i de com ha afectat al sector.

"La reactivació continua el 2022 i la recuperació total, en comparació amb el 2019, la contemplem cap a finals del 2023-2024. Aquesta travessia tan llarga econòmicament del desert sense ajudes i algunes de pendents, és difícil de resistir", ha sentenciat.

"Aquesta travessia tan llarga econòmicament del desert sense ajudes i algunes de pendents, és dificil de resistir."

L'arribada de la nova variant Òmicron i el repunt de casos a Espanya posa en perill aquestes reserves que començaran en breu i que Serrate pateix que puguin afectar. Per això, ha criticat les declaracions del president de l'Organització Mundial de la Salut que recomanava a les persones majors de seixanta anys que no viatgessin. El president d'ACAVE ha comentat que "la gent es guia per aquestes informacions, que poden generar por i inseguretat".

Davant les noves mesures dels diferents països i en l'àmbit intern de l'Estat espanyol per la nova onada de contagis, Sarrate ha considerat que "cal coordinació per implantar el passaport Covid" i que "les 17 comunitats autònomes unifiquin els mateixos criteris i necessitats de protocols".

Entrevista a Martí Sarrate, president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció