En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTIVITATS

EXCURSIONS

Les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre

En una entrevista al Matí a Ràdio Estel, el president de l'Associació corporativa d'agències de viatges especialitzades, Martí Sarrate, ha criticat el retard de trenta anys que ha patit el sector a causa de la pandèmia.

3 desembre 2021

Redacció

Comparteix

El president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades, Martí Sarrate, ha explicat en una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel' que les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre i que les persones ja han rebut la carta. De tota manera, Sarrate ha alertat del retard de fins a tres mesos amb què ha començat la campanya i de com ha afectat al sector.

"La reactivació continua el 2022 i la recuperació total, en comparació amb el 2019, la contemplem cap a finals del 2023-2024. Aquesta travessia tan llarga econòmicament del desert sense ajudes i algunes de pendents, és difícil de resistir", ha sentenciat.

"Aquesta travessia tan llarga econòmicament del desert sense ajudes i algunes de pendents, és dificil de resistir."

L'arribada de la nova variant Òmicron i el repunt de casos a Espanya posa en perill aquestes reserves que començaran en breu i que Serrate pateix que puguin afectar. Per això, ha criticat les declaracions del president de l'Organització Mundial de la Salut que recomanava a les persones majors de seixanta anys que no viatgessin. El president d'ACAVE ha comentat que "la gent es guia per aquestes informacions, que poden generar por i inseguretat".

Davant les noves mesures dels diferents països i en l'àmbit intern de l'Estat espanyol per la nova onada de contagis, Sarrate ha considerat que "cal coordinació per implantar el passaport Covid" i que "les 17 comunitats autònomes unifiquin els mateixos criteris i necessitats de protocols".

Entrevista a Martí Sarrate, president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades

0:00 / 0:00

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció