En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

EXCURSIONS

Les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre

En una entrevista al Matí a Ràdio Estel, el president de l'Associació corporativa d'agències de viatges especialitzades, Martí Sarrate, ha criticat el retard de trenta anys que ha patit el sector a causa de la pandèmia.

3 desembre 2021

Redacció

Comparteix

El president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades, Martí Sarrate, ha explicat en una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel' que les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre i que les persones ja han rebut la carta. De tota manera, Sarrate ha alertat del retard de fins a tres mesos amb què ha començat la campanya i de com ha afectat al sector.

"La reactivació continua el 2022 i la recuperació total, en comparació amb el 2019, la contemplem cap a finals del 2023-2024. Aquesta travessia tan llarga econòmicament del desert sense ajudes i algunes de pendents, és difícil de resistir", ha sentenciat.

"Aquesta travessia tan llarga econòmicament del desert sense ajudes i algunes de pendents, és dificil de resistir."

L'arribada de la nova variant Òmicron i el repunt de casos a Espanya posa en perill aquestes reserves que començaran en breu i que Serrate pateix que puguin afectar. Per això, ha criticat les declaracions del president de l'Organització Mundial de la Salut que recomanava a les persones majors de seixanta anys que no viatgessin. El president d'ACAVE ha comentat que "la gent es guia per aquestes informacions, que poden generar por i inseguretat".

Davant les noves mesures dels diferents països i en l'àmbit intern de l'Estat espanyol per la nova onada de contagis, Sarrate ha considerat que "cal coordinació per implantar el passaport Covid" i que "les 17 comunitats autònomes unifiquin els mateixos criteris i necessitats de protocols".

Entrevista a Martí Sarrate, president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció