En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Les tensions internacionals per la guerra a Síria, tema del dia

Aquest dimarts a Ràdio Estel, preguntem: Què ha de fer la comunitat internacional ara per Síria? - Protegir la població més vulnerable acordant un alto…

17 octubre 2016

Comparteix
Aquest dimarts a Ràdio Estel, preguntem:
Què ha de fer la comunitat internacional ara per Síria?
- Protegir la població més vulnerable acordant un alto el foc urgent.
- Promoure una resolució de l’ONU que autoritzi tots els mitjans per aturar la guerra.
- Aïllar Rússia perquè rectifiqui la seva política.
En el programa El mirador de l'actualitat, parlarem aquest dimarts (19.25 h), de Síria com a terrible focus de desequilibri i tensions en les relacions internacionals.
Analitzarem les crides insistents del Papa a un alto el foc humanitari per evacuar els nens, Rússia manté una posició “injustificable” per a França, el Regne Unit i altres potències, la ciutat d’Alep, la cara més dura d’una guerra complexa i enrevessada de la qual no es veu el final i les possibilitats d’aturar aquest conflicte, entre altres.
En el col·loqui, hi participaran Jordi Verdaguer, president de Barcelona per Síria, Pascale Coissard, del Comitè Català d’Ajuda al Refugiat i Toni Florido, president de l’Associació Catalana d’Amics d’Israel.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció