En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTIVITATS

L'Escola Sinaí serà l'encarregada del sopar de "La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana"

El proper divendres 2 de juny, a la Casa Llotja de Barcelona, serà on realitzarem el sopar de la sisena edició de "La Nit de Ràdio…

25 maig 2017

David García

Comparteix

El proper divendres 2 de juny, a la Casa Llotja de Barcelona, serà on realitzarem el sopar de la sisena edició de "La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana", tot de la mà del servei de càtering de l'Escola Sinaí de Barcelona. Aquest servei ens oferirà una atenció especial en la vetllada més especial dels nostres mitjans. Mercè Bages, directora adjunta de l'escola, ens ha visitat al programa del Club més amics de Ràdio Estel i ens ha explicat què és l'Escola Sinaí, la seva història, característiques i fins i tot, hem conegut el menú de la festa del proper 2 de Juny. 

Pots escoltar l'entrevista clica aquí (minut 10:27)

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció