En directe

Fórmula Estel

CULTURA

L'Escolania de Montserrat visitarà Irlanda per primera vegada

L’Escolania de Montserrat ha realitzat els darrers anysun gran nombre de gires a l’estranger que l’han portat a cantar a llocs comRússia, els Estats Units…

27 març 2018

Redacció

Comparteix

L’Escolania de Montserrat ha realitzat els darrers anysun gran nombre de gires a l’estranger que l’han portat a cantar a llocs comRússia, els Estats Units o la Xina. Aquestes gires, que van començar l’any 2004amb la visita a Puerto Rico i Mayagüez, demostren el gran reconeixementinternacional de l’Escolania, que veu com cada vegada són més els països que volengaudir de la seva música. No és estrany per tant que els països on els escolansencara no han actuat s’interessin a invitar-los, i precisament aquest és el casd’Irlanda, el darrer a convidar els escolans a actuar al seu país.

Irlanda se sumarà d’aquesta manera a la llarga llista depaïsos on ha cantat L’Escolania de Montserrat, que ja ha anunciat en uncomunicat que hi viatjarà durant quatre dies, del 16 al 20 d’abril. La visita constaràde dos concerts a les ciutats de Dublín i Limerick, a part d’una ruta culturala altres ciutats irlandeses.  

La primera actuació tindrà lloc el dimarts 17 d’abril al’església dels Redemptoristes de Limerick, a les 20h. Aquell mateix matí, elsnois de l’Escolania i els seus acompanyants seran rebuts oficialment perl’alcalde de Limerick, Stephen Keary. A Dublín, l’Escolania serà acollida perles famílies dels nois del Cor Palestrina, amb qui tindrà un intercanvi musicalque culminarà en un concert conjunt a la Procatedral dijous 19 d’abril, a les20h.

Elviatge ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’ambaixada d’Espanyaa Irlanda, l’arquebisbat de Dublín, l’abadia benedictina de Glenstal i l’asglésiadels Pares Redemptoristes de Limerick, i el patrocini de les empreses Abertis,Grífols i Riu Hotels, que estan presents a Irlanda.

 

 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció