En directe

Plusvàlua dones

RÀDIO ESTEL

L'Església, activa pel moment que viu Catalunya

peu de foto: Concentració davant la Conselleria d'Economia Fotògraf: Europa Press 20S. Aquest dijous va ser un dia marcat per l’actualitat. Hem repassat el que…

21 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
peu de foto: Concentració davant la Conselleria d'Economia
Fotògraf: Europa Press

20S. Aquest dijous va ser un dia marcat per l’actualitat. Hem repassat el que ens ha deixat i ens deixaran aquests dies. 
El secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluis Serra, s’ha referit a la nota de la Conferència Episcopal Tarraconense i altres grups eclesials: “L'Església està activa perquè veu que hi ha coses que mereix el seu criteri per aquests moments que està vivint Catalunya, Espanya i Europa”. 
En la primera hora de la Fórmula Estel també hem parlat de lletres, de l’Any Gironella a Darnius. El director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha descrit Josep Maria Gironella com un dels escriptors més importants de la literatura contemporania catalana. 
Josep Lluis Pérez-Francesch, professor universitari especialista en dret constitucional, ha contestat si s’està aplicant l’article 155 de manera encoberta: “No sé si podem arribar a dir-ho 100%, però s'està intervenint els comptes amb una norma de rang baixíssim, sense un debat ni res”.
Aquest dijous hem parlat també de tot el que vindrà aquesta setmana al Catalunya Cristiana amb la seva cap de redacció Carme Munté, sobre Life Teen, un mètode de formació catòlica nascut als Estats Units, i sobre la missió dels mercedaris a les presons.

Més actualitat

El govern espanyol té mig any per resoldre la petició d'indult per a Laura Borràs demanada pel TSJC

Laura Borràs, a l'inici del judici al TSJC.

L'advocat penalista Francesc Jufresa explica que "fins que el Tribunal Suprem no resolgui el recurs que presentarà Borràs, no començarà el tràmit administratiu de l'indult"

31 març 2023

Redacció

Edgar Nebot, sotsinspector del GRAF: "Hi ha cases i urbanitzacions que no haurien d’estar on estan i, si hi són, haurien de tenir unes mesures de prevenció més elevades"

Una de les cases afectades per l'incendi de Pont de Vilomara a la urbanització River Park. / Sílvia Muñoz

El responsable de Bombers de la Generalitat afirma que hi ha habitatges que s’ubiquen en llocs vulnerables i això pot ser un problema

30 març 2023

Redacció

Gonzalo Boye: "El Parlament Europeu s’haurà de pronunciar aviat sobre la detenció de Clara Ponsatí"

L'advocat Gonzalo Boye i l'exconsellera Clara Ponsatí, en el moment de ser detinguda pels Mossos d'Esquadra a Catalunya.

L’advocat que representa a l’eurodiputada ha revelat que Carles Puigdemont tornarà a Catalunya “més aviat que tard”

29 març 2023

Redacció