En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

L'Església, activa pel moment que viu Catalunya

peu de foto: Concentració davant la Conselleria d'Economia Fotògraf: Europa Press 20S. Aquest dijous va ser un dia marcat per l’actualitat. Hem repassat el que…

21 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
peu de foto: Concentració davant la Conselleria d'Economia
Fotògraf: Europa Press

20S. Aquest dijous va ser un dia marcat per l’actualitat. Hem repassat el que ens ha deixat i ens deixaran aquests dies. 
El secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluis Serra, s’ha referit a la nota de la Conferència Episcopal Tarraconense i altres grups eclesials: “L'Església està activa perquè veu que hi ha coses que mereix el seu criteri per aquests moments que està vivint Catalunya, Espanya i Europa”. 
En la primera hora de la Fórmula Estel també hem parlat de lletres, de l’Any Gironella a Darnius. El director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha descrit Josep Maria Gironella com un dels escriptors més importants de la literatura contemporania catalana. 
Josep Lluis Pérez-Francesch, professor universitari especialista en dret constitucional, ha contestat si s’està aplicant l’article 155 de manera encoberta: “No sé si podem arribar a dir-ho 100%, però s'està intervenint els comptes amb una norma de rang baixíssim, sense un debat ni res”.
Aquest dijous hem parlat també de tot el que vindrà aquesta setmana al Catalunya Cristiana amb la seva cap de redacció Carme Munté, sobre Life Teen, un mètode de formació catòlica nascut als Estats Units, i sobre la missió dels mercedaris a les presons.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció