En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

L'església d'Algerri, a la Noguera, tanca les portes pel mal estat de conservació

Un informe recentdel Departament de Cultura ha alertat que les esquerdes de l’interior i l’exteriorde l’església d’Algerri, a la Noguera, podrien ser un risc, i…

23 abril 2018

Redacció

Comparteix

Un informe recentdel Departament de Cultura ha alertat que les esquerdes de l’interior i l’exteriorde l’església d’Algerri, a la Noguera, podrien ser un risc, i que per tant ésnecessària una actuació urgent. Per aquest motiu, el Bisbat de Lleida ja haanunciat que tancarà les portes del temple durant dues setmanes, durant lesquals es faran les obres de restauració.

L’actuació per sanejarles esquerdes es farà tant a la façana com a l’interior, fet que eleva encaramés els costos de les obres. És per això que els treballs interiors elsfinançarà el bisbat, però per a les obres de la façana serà necessari l’ajut deles administracions, tal com ha explicat Víctor Espinosa, secretari general delbisbat de Lleida: “Sempre hi ha alguns temples on donada la patologia que decop i volta apareix, resulta gairebé impossible atendre-la per una sola comunitat,i és necessària l’ajuda de les administracions”.

Durant les feinesde sanejament, la comunitat ja ha anunciat que facilitarà el local social d’Algerrials feligresos de la parròquia perquè s’hi pugui celebrar la missa dominical, mentreno finalitzin les obres a l’església.  

 

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció