En directe

Vespres

ESGLÉSIA

"L'Església és de Jesucrist, no pas d'un bisbe o d'un laic"

El periodista Lluís Foix i els joves Xavier Matas, Eduard Bauló, Sara Martínez i Anna Vallhonrat  han analitzat aquest dimecres, des del programa El Mirador…

30 gener 2019

@IgnasiMiranda

Comparteix
El periodista Lluís Foix i els joves Xavier Matas, Eduard Bauló, Sara Martínez i Anna Vallhonrat  han analitzat aquest dimecres, des del programa El Mirador de l'actualitat, el que ha estat la Jornada Mundial de la Joventut presidida pel Papa el cap de setmana passat a Panamà: els principals missatges, el ressò internacional, les denúncies de la corrupció i les injustícies, la seva proximitat a les minories i la invitació a impulsar la pau a través de la cultura de l’encontre i el diàleg interreligiós. Foix ha recordat que "l'Església no existeix per tenir credibilitat, sinó perquè és de Jesucrist i no pas d'un bisbe o d'un laic". En aquesta línia, el periodista ha recordat que "sempre hi ha hagut enfrontaments i bufetades, si mirem la història", i ha assegurat que "pot semblar que els joves no creuen en res, però sí que creuen en la bondat i practiquen, per exemple, el voluntariat"

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 30 de gener.

Francesc ha valorat aquest dimecres, durant l’audiència general, el que ha estat per a ell aquest esdeveniment. Els 4 joves, que han participat en la gran trobada de Mataró, ha explicat algunes de les seves vivències.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció