En directe

La Caravana

ESGLÉSIA

"L'Església és de Jesucrist, no pas d'un bisbe o d'un laic"

El periodista Lluís Foix i els joves Xavier Matas, Eduard Bauló, Sara Martínez i Anna Vallhonrat  han analitzat aquest dimecres, des del programa El Mirador…

30 gener 2019

@IgnasiMiranda

Comparteix
El periodista Lluís Foix i els joves Xavier Matas, Eduard Bauló, Sara Martínez i Anna Vallhonrat  han analitzat aquest dimecres, des del programa El Mirador de l'actualitat, el que ha estat la Jornada Mundial de la Joventut presidida pel Papa el cap de setmana passat a Panamà: els principals missatges, el ressò internacional, les denúncies de la corrupció i les injustícies, la seva proximitat a les minories i la invitació a impulsar la pau a través de la cultura de l’encontre i el diàleg interreligiós. Foix ha recordat que "l'Església no existeix per tenir credibilitat, sinó perquè és de Jesucrist i no pas d'un bisbe o d'un laic". En aquesta línia, el periodista ha recordat que "sempre hi ha hagut enfrontaments i bufetades, si mirem la història", i ha assegurat que "pot semblar que els joves no creuen en res, però sí que creuen en la bondat i practiquen, per exemple, el voluntariat"

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 30 de gener.

Francesc ha valorat aquest dimecres, durant l’audiència general, el que ha estat per a ell aquest esdeveniment. Els 4 joves, que han participat en la gran trobada de Mataró, ha explicat algunes de les seves vivències.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció