En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L'estigma de la societat és el pitjor"

Benvinguda Primavera!! I durant aquesta estació de l’any, broten les flors i bones inciatives com la que t'hem explicat aquest dimecres a la Fórmula Estel.…

21 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Benvinguda Primavera!! I durant aquesta estació de l’any, broten les flors i bones inciatives com la que t'hem explicat aquest dimecres a la Fórmula Estel.
Fins al 24 de març tindrà lloc la Setmana Solidària amb la Salut Mental del Gremi de Floristes de Catalunya en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Una de cada quatre persones pateix un trastorn mental al llarg de la vida. Malgrat aquesta altíssima prevalença, pesa un gran estigma sobre aquestes malalties i les persones que les pateixen. "La malaltia mental, finalment, els metges, els psicòlegs... te la compensen; l'estigma social, ells no poden fer-te res (...) L'estigma de la societat és el pitjor", ha assegurat Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. 
Comentari de l'Actualitat
La fiscalia demana llibertat sota fiança per Joaquim Forn, i presó incondicional per a Jordi Sànchez, tot i que previsiblement renunciarà a la seva acta de diputat en les próximes setmanes. "Avui és un dia molt important perquè molt possiblement el Tribunal Suprem decretarà la llibertat de Joaquim Forn", ha indicat l’advocat penalista, Lluís Batlló.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció