En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L'estigma de la societat és el pitjor"

Benvinguda Primavera!! I durant aquesta estació de l’any, broten les flors i bones inciatives com la que t'hem explicat aquest dimecres a la Fórmula Estel.…

21 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Benvinguda Primavera!! I durant aquesta estació de l’any, broten les flors i bones inciatives com la que t'hem explicat aquest dimecres a la Fórmula Estel.
Fins al 24 de març tindrà lloc la Setmana Solidària amb la Salut Mental del Gremi de Floristes de Catalunya en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Una de cada quatre persones pateix un trastorn mental al llarg de la vida. Malgrat aquesta altíssima prevalença, pesa un gran estigma sobre aquestes malalties i les persones que les pateixen. "La malaltia mental, finalment, els metges, els psicòlegs... te la compensen; l'estigma social, ells no poden fer-te res (...) L'estigma de la societat és el pitjor", ha assegurat Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. 
Comentari de l'Actualitat
La fiscalia demana llibertat sota fiança per Joaquim Forn, i presó incondicional per a Jordi Sànchez, tot i que previsiblement renunciarà a la seva acta de diputat en les próximes setmanes. "Avui és un dia molt important perquè molt possiblement el Tribunal Suprem decretarà la llibertat de Joaquim Forn", ha indicat l’advocat penalista, Lluís Batlló.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció