En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"L'estil de vida fa que s'expandeixi molt l'obesitat i la diabetis"

Obríem la Fórmula Estel d’aquest dimecres amb la notícia de la mort de Mn. Francesc Malgosa, cofundador de Catalunya Cristiana. El director actual del setmanari i…

11 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Obríem la Fórmula Estel d’aquest dimecres amb la notícia de la mort de Mn. Francesc Malgosa, cofundador de Catalunya Cristiana. El director actual del setmanari i de RàdioEstel, Jaume Aymar, ha assegurat: “Encara estem impressionats per la seva pertença, avui que pelegrinem a Montserrat pel número 2000 de Catalunya Cristiana”. De fet, el 2019, el setmanari, que el gener passat va arribar al número 2.000, complirà els 40 anys d'història.
Un equip liderat per tres investigadores catalanes ha demostrat, en ratolins, l'eficàcia i la seguretat de la teràpia gènica per curar dues de les patologies que més s'estan expandint al món: la diabetis i l'obesitat. La recerca sobre la teràpia gènica l'ha fet un equip d'investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit per Fàtima Bosch, que ha exposat: “El component genètic no ha canviat gaire, però en els últims anys el nostre estil de vida és poc saludable: excés de menjar, i molt calòric, i manca d’exercici físic, i això fa que s'expandeixi molt l'obesitat, i com a conseqüència, la diabetis tipus 2”.
La Taula del Tercer Sector denuncia que el govern de l’Estat no ha fet efectiva la proposta de millora en el finançament de les entitats socials i la catalogació de Catalunya com a comunitat autònoma “sobrefinançada”. Francina Alsina, presidenta de la Taula, ha comentat: 
Per últim avui hem parlat d’un nou estil de musical i es que l’ABBA Live TV arriba al Teatre Coliseum de Barcelona fins al 22 juliol, amb Jorge Ahijado, director artistic del show musical. 

Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel


Foto: Pan American Health Organization (PAHO)

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció