En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

"L'estil de vida fa que s'expandeixi molt l'obesitat i la diabetis"

Obríem la Fórmula Estel d’aquest dimecres amb la notícia de la mort de Mn. Francesc Malgosa, cofundador de Catalunya Cristiana. El director actual del setmanari i…

11 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Obríem la Fórmula Estel d’aquest dimecres amb la notícia de la mort de Mn. Francesc Malgosa, cofundador de Catalunya Cristiana. El director actual del setmanari i de RàdioEstel, Jaume Aymar, ha assegurat: “Encara estem impressionats per la seva pertença, avui que pelegrinem a Montserrat pel número 2000 de Catalunya Cristiana”. De fet, el 2019, el setmanari, que el gener passat va arribar al número 2.000, complirà els 40 anys d'història.
Un equip liderat per tres investigadores catalanes ha demostrat, en ratolins, l'eficàcia i la seguretat de la teràpia gènica per curar dues de les patologies que més s'estan expandint al món: la diabetis i l'obesitat. La recerca sobre la teràpia gènica l'ha fet un equip d'investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit per Fàtima Bosch, que ha exposat: “El component genètic no ha canviat gaire, però en els últims anys el nostre estil de vida és poc saludable: excés de menjar, i molt calòric, i manca d’exercici físic, i això fa que s'expandeixi molt l'obesitat, i com a conseqüència, la diabetis tipus 2”.
La Taula del Tercer Sector denuncia que el govern de l’Estat no ha fet efectiva la proposta de millora en el finançament de les entitats socials i la catalogació de Catalunya com a comunitat autònoma “sobrefinançada”. Francina Alsina, presidenta de la Taula, ha comentat: 
Per últim avui hem parlat d’un nou estil de musical i es que l’ABBA Live TV arriba al Teatre Coliseum de Barcelona fins al 22 juliol, amb Jorge Ahijado, director artistic del show musical. 

Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel


Foto: Pan American Health Organization (PAHO)

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció