En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L'estil de vida fa que s'expandeixi molt l'obesitat i la diabetis"

Obríem la Fórmula Estel d’aquest dimecres amb la notícia de la mort de Mn. Francesc Malgosa, cofundador de Catalunya Cristiana. El director actual del setmanari i…

11 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Obríem la Fórmula Estel d’aquest dimecres amb la notícia de la mort de Mn. Francesc Malgosa, cofundador de Catalunya Cristiana. El director actual del setmanari i de RàdioEstel, Jaume Aymar, ha assegurat: “Encara estem impressionats per la seva pertença, avui que pelegrinem a Montserrat pel número 2000 de Catalunya Cristiana”. De fet, el 2019, el setmanari, que el gener passat va arribar al número 2.000, complirà els 40 anys d'història.
Un equip liderat per tres investigadores catalanes ha demostrat, en ratolins, l'eficàcia i la seguretat de la teràpia gènica per curar dues de les patologies que més s'estan expandint al món: la diabetis i l'obesitat. La recerca sobre la teràpia gènica l'ha fet un equip d'investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit per Fàtima Bosch, que ha exposat: “El component genètic no ha canviat gaire, però en els últims anys el nostre estil de vida és poc saludable: excés de menjar, i molt calòric, i manca d’exercici físic, i això fa que s'expandeixi molt l'obesitat, i com a conseqüència, la diabetis tipus 2”.
La Taula del Tercer Sector denuncia que el govern de l’Estat no ha fet efectiva la proposta de millora en el finançament de les entitats socials i la catalogació de Catalunya com a comunitat autònoma “sobrefinançada”. Francina Alsina, presidenta de la Taula, ha comentat: 
Per últim avui hem parlat d’un nou estil de musical i es que l’ABBA Live TV arriba al Teatre Coliseum de Barcelona fins al 22 juliol, amb Jorge Ahijado, director artistic del show musical. 

Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel


Foto: Pan American Health Organization (PAHO)

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció