En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L’eurovisiu Miki Núñez participa a la setena edició del Canòlich Music

Al programa "A primera hora" de Ràdio Estel hem entrevistat mossèn Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria, delegat episcopal d’Ensenyament d’Urgell i director…

22 novembre 2019

Redacció

Comparteix
Al programa "A primera hora" de Ràdio Estel hem entrevistat mossèn Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria, delegat episcopal d’Ensenyament d’Urgell i director del Canòlich Music, que ens ha explicat que el festival va néixer “com una iniciativa educativa i evangelitzadora, adreçada als adolescents i joves”. L’objectiu de la trobada, segons ha dit Pepe Chisvert, consisteix en “utilitzar la música per fer arribar aquest missatge de l’Evangeli”.
 
El cartell d’aquesta setena edició estarà integrat per: Vocal Groove BCN, Dj Nira, Dj Garden, Cesc Sansalvadó. Miki Nuñez, qui va representar a Espanya l’any passat al Festival de la Cançó d’Eurovisió també hi actuarà, però “fora de cartell”. 
 
Aquesta setena edició del Canòlich Music, a més, compta amb novetats com el “nou consell de joves del Canòlich Music”, que tal com comenta Mn. Chisvert “és una iniciativa que atorga el protagonisme als joves. Són ells qui proposen el contingut, les activitats, tallers, reflexions i l’eucaristia i per tant, la clau de l’èxit del festival radica en aquest punt”. De fet,  Mn.Chisvert ha explicat que l’eslògan d’aquest any, “Amb autenticitat”, ha sortit des d’aquest consell de joves.
 
Tal com argumenta mossèn Pepe Chisvert, en aquesta edició es faran “activitats, concerts, xerrades i, a més, tots els dies hi haurà espais de pregària per oferir-ho tot a les mans de Déu i la Mare de Déu” i ha afegit que “de fet, el nom del festival neix perquè la patrona de Sant Julià de Lòria és la Mare de Déu de Canòlich, una preciosa talla romànica del segle XII”.
 
Us podeu inscriure i rebre més informació a la pàgina web del festival:
 
Pots escoltar tota l’entrevista AQUÍ.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024