En directe

Camins

ESGLÉSIA CATALUNYA

"L'Evangeli de la família: Joia en el món"

Cada any, quan arriba la primera setmana demarç, les diòcesis amb seu a Catalunya celebren la Setmana de la Família, unperíode dedicat a reconèixer la…

24 febrer 2018

Redacció

Comparteix

Cada any, quan arriba la primera setmana demarç, les diòcesis amb seu a Catalunya celebren la Setmana de la Família, unperíode dedicat a reconèixer la importància de la família i els seus valors. Ellema d’aquest any és: “L’Evangeli de la família: Joia per el món”.

Aquest lema és un missatge d’esperança. En unmoment de crisi per a les famílies, on molta gent té por de comprometre’s deforma definitiva, “l’Evangeli de la família” ens vol apropar els valors quepromouen el veritable amor conjugal, la unitat, i la mútua fidelitat.

Precisament el papa Francesc, en el seu darrerdocument sobre la família, Amoris laetitia,va fer una reflexió sobre la seva grandesa i va explicar que l’evangeli potajudar a enfortir les famílies que volen viure la vocació a l’amor.

Aquest missatge d’esperança també serà presenta la propera IX Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Dublín del21 al 28 d’agost. És per això que les diòcesis organitzadores de la trobadaanimen a totes les famílies cristianes a participar-hi, perquè puguin donartestimoni que el veritable amor conjugal i familiar és possible.

 

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció