En directe

Laudes

ESGLÉSIA CATALUNYA

"L'Evangeli de la família: Joia en el món"

Cada any, quan arriba la primera setmana demarç, les diòcesis amb seu a Catalunya celebren la Setmana de la Família, unperíode dedicat a reconèixer la…

24 febrer 2018

Redacció

Comparteix

Cada any, quan arriba la primera setmana demarç, les diòcesis amb seu a Catalunya celebren la Setmana de la Família, unperíode dedicat a reconèixer la importància de la família i els seus valors. Ellema d’aquest any és: “L’Evangeli de la família: Joia per el món”.

Aquest lema és un missatge d’esperança. En unmoment de crisi per a les famílies, on molta gent té por de comprometre’s deforma definitiva, “l’Evangeli de la família” ens vol apropar els valors quepromouen el veritable amor conjugal, la unitat, i la mútua fidelitat.

Precisament el papa Francesc, en el seu darrerdocument sobre la família, Amoris laetitia,va fer una reflexió sobre la seva grandesa i va explicar que l’evangeli potajudar a enfortir les famílies que volen viure la vocació a l’amor.

Aquest missatge d’esperança també serà presenta la propera IX Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Dublín del21 al 28 d’agost. És per això que les diòcesis organitzadores de la trobadaanimen a totes les famílies cristianes a participar-hi, perquè puguin donartestimoni que el veritable amor conjugal i familiar és possible.

 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció