En directe

El Matí a Ràdio Estel

PROGRAMES

L'històric programa COCODRIL CLUB, arriba a Ràdio Estel

Aquest diumenge, a les 15 h, Cocodril Club, l'històric programa musical presentat per ALBERT MALLA, arriba a RÀDIO ESTEL. Cocodril Club és el programa musical revival…

17 abril 2020

Comparteix
Aquest diumenge, a les 15 h, Cocodril Club, l'històric programa musical presentat per ALBERT MALLA, arriba a RÀDIO ESTEL.
Cocodril Club és el programa musical revival més veterà de la ràdio catalana, amb 26 anys ininterromputs en antena, en els quals s'ha emès per més de 200 emissores en total, aconseguint més d'un milió d'oients acumulats.
Cocodril Club és la història de la música pop-rock, les cançons que, amb el pas del temps, s'han convertit en autèntics himnes. És un programa musical d'autor dirigit i presentat pel seu creador ALBERT MALLA, professional reconegut amb 40 anys d'ofici radiofònic, candidat als Premis ONDAS per aquest programa i per la seva trajectòria els anys 2002 i 2003 respectivament i guanyador de la Menció d'honor al millor professional en els Premis de Ràdio Associació (RAC) del 2012 ... per la seva dilatada trajectòria i la seva contribució a la difusió de la música pop-rock.
Cada diumenge de 15 h a 17 h.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció