En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

L'històric programa COCODRIL CLUB, arriba a Ràdio Estel

Aquest diumenge, a les 15 h, Cocodril Club, l'històric programa musical presentat per ALBERT MALLA, arriba a RÀDIO ESTEL. Cocodril Club és el programa musical revival…

17 abril 2020

Comparteix
Aquest diumenge, a les 15 h, Cocodril Club, l'històric programa musical presentat per ALBERT MALLA, arriba a RÀDIO ESTEL.
Cocodril Club és el programa musical revival més veterà de la ràdio catalana, amb 26 anys ininterromputs en antena, en els quals s'ha emès per més de 200 emissores en total, aconseguint més d'un milió d'oients acumulats.
Cocodril Club és la història de la música pop-rock, les cançons que, amb el pas del temps, s'han convertit en autèntics himnes. És un programa musical d'autor dirigit i presentat pel seu creador ALBERT MALLA, professional reconegut amb 40 anys d'ofici radiofònic, candidat als Premis ONDAS per aquest programa i per la seva trajectòria els anys 2002 i 2003 respectivament i guanyador de la Menció d'honor al millor professional en els Premis de Ràdio Associació (RAC) del 2012 ... per la seva dilatada trajectòria i la seva contribució a la difusió de la música pop-rock.
Cada diumenge de 15 h a 17 h.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció