En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

L'històric programa COCODRIL CLUB, arriba a Ràdio Estel

Aquest diumenge, a les 15 h, Cocodril Club, l'històric programa musical presentat per ALBERT MALLA, arriba a RÀDIO ESTEL. Cocodril Club és el programa musical revival…

17 abril 2020

Comparteix
Aquest diumenge, a les 15 h, Cocodril Club, l'històric programa musical presentat per ALBERT MALLA, arriba a RÀDIO ESTEL.
Cocodril Club és el programa musical revival més veterà de la ràdio catalana, amb 26 anys ininterromputs en antena, en els quals s'ha emès per més de 200 emissores en total, aconseguint més d'un milió d'oients acumulats.
Cocodril Club és la història de la música pop-rock, les cançons que, amb el pas del temps, s'han convertit en autèntics himnes. És un programa musical d'autor dirigit i presentat pel seu creador ALBERT MALLA, professional reconegut amb 40 anys d'ofici radiofònic, candidat als Premis ONDAS per aquest programa i per la seva trajectòria els anys 2002 i 2003 respectivament i guanyador de la Menció d'honor al millor professional en els Premis de Ràdio Associació (RAC) del 2012 ... per la seva dilatada trajectòria i la seva contribució a la difusió de la música pop-rock.
Cada diumenge de 15 h a 17 h.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció