En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L’Hospital de Campanya, un Nadal més, canta pels sense sostre

“Cantem amb els sense sostre”. Aquest és lema de l’acte musical organitzat per l’Hospital de Campanya de Santa Anna per al diumenge 20 de desembre.…

9 desembre 2020

Comparteix
Cantem amb els sense sostre”. Aquest és lema de l’acte musical organitzat per l’Hospital de Campanya de Santa Anna per al diumenge 20 de desembre. Serà presentat per la periodista Ariadna Oltra, i comptarà amb intervencions com les de Marina Rossell, In Crescendo, Suu, Montserrat Martí i Dave. La parròquia de Santa Anna, al costat de la Plaça de Catalunya de Barcelona, acollirà aquest concert solidari, concretament per recaptar fons per finançar tota la seva obra social. 
L’actuació arriba a la seva quarta edició. Després de l’èxit dels anys anteriors, la impulsora de l’Hospital de Campanya Viqui Molins, religiosa teresiana, ha explicat aquest dimecres a Ràdio Estel que s’ha tornat a apostar per aquest esdeveniment perquè “no només serveix per recollir diners, sinó que també és un acte d’amor”. Des de l’Hospital de Campanya, cada dia es donen 120 àpats de menjar i esmorzars calents. La coneguda com la “monja del carrer” ha dit també que “la pandèmia ha estat com una crida perquè Santa Anna continuï fent la seva feina, o més”. 
El concert començarà a les 12 del migdia. Aquest any, a causa de les restriccions del Covid-19, també es podrà seguir per Instagram live. El preu de les entrades serà de 15 euros. Els qui no hi puguin anar tenen la possibilitat de fer els seus donatius, com a fila 0, entrant a www.santaanna.org.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció