En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L’Islam i la dona", un nou post de 'l'Avui és festa', un espai de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

Déu vos guard, amics, avui és festa Al darrer número de la revista Foc Nou, que dirigeix Emili Pacheco, col·laborador de Ràdio Estel, hi ha una entrevista a Dolors…

12 abril 2015

Comparteix

Dolors BramonDéu vos guard, amics, avui és festa

Al darrer número de la revista Foc Nou, que dirigeix Emili Pacheco, col·laborador de Ràdio Estel, hi ha una entrevista a Dolors Bramon, filòloga, historiadora que des de fa més de 25 anys fa classes a la Universitat de Barcelona com a professora titular d’Estudis àrabs i islàmics.

Si vols seguir llegint el nou post de l'Avui és festaclica aquí

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció