En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Lloll Bertran: "Riure és viure"

“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel…

16 juny 2017

Mercè Raga

Comparteix
“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel de Ràdio Estel. L’obra, de creació pròpia de la Lloll Bertran, es va estrenar aquest dijous al teatre Maldà de Barcelona. Fins al 2 de juliol, acompanyada d’Eduard Autonell a l’escenari i Ariadna Cabiró al piano, Lloll Bertran ens mostraran la història d’un comte francés, que fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar al Palau Maldà, escenari de l’obra, que ell va anomenar “la barraqueta”.
 
Sibarita de l’art, amant de la música i el teatre a la barraqueta del senyor comte, hi van passar coses que ben poques persones saben, Però la Lloll, després de molts anys d’investigació, ens desvetlla el secret que guarda aquest Palau. Es tracta d'una obra fresca, divertida, un musical on les cançons hi tenen un paper destacat. Algunes de les peces són versions i altres, temes originals de Celdoni Fonoll. Segons Lloll Bertran, amb “aquest espectacle, es vol posar en valor el poder de la paraula per tonar a l’essència del teatre, on no hi ha res com les coses fetes a mà”
 
La dama de l’humor català també ha fet una radiografia de l’estat de la comèdia a casa nostra. Lloll ha parlat de la “revolta dels somriures com una força que ens ha d’empènyer cada dia a viure, perquè riure és viure” ha afirmat l’actriu igualadina. 
 
Podeu escoltar l’entrevista completa AQUÍ (minut 9')

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció