En directe

La Caravana

CULTURA

Lloll Bertran: "Riure és viure"

“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel…

16 juny 2017

Mercè Raga

Comparteix
“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel de Ràdio Estel. L’obra, de creació pròpia de la Lloll Bertran, es va estrenar aquest dijous al teatre Maldà de Barcelona. Fins al 2 de juliol, acompanyada d’Eduard Autonell a l’escenari i Ariadna Cabiró al piano, Lloll Bertran ens mostraran la història d’un comte francés, que fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar al Palau Maldà, escenari de l’obra, que ell va anomenar “la barraqueta”.
 
Sibarita de l’art, amant de la música i el teatre a la barraqueta del senyor comte, hi van passar coses que ben poques persones saben, Però la Lloll, després de molts anys d’investigació, ens desvetlla el secret que guarda aquest Palau. Es tracta d'una obra fresca, divertida, un musical on les cançons hi tenen un paper destacat. Algunes de les peces són versions i altres, temes originals de Celdoni Fonoll. Segons Lloll Bertran, amb “aquest espectacle, es vol posar en valor el poder de la paraula per tonar a l’essència del teatre, on no hi ha res com les coses fetes a mà”
 
La dama de l’humor català també ha fet una radiografia de l’estat de la comèdia a casa nostra. Lloll ha parlat de la “revolta dels somriures com una força que ens ha d’empènyer cada dia a viure, perquè riure és viure” ha afirmat l’actriu igualadina. 
 
Podeu escoltar l’entrevista completa AQUÍ (minut 9')

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024