En directe

La taula de l'Evangeli

CULTURA

Lloll Bertran: "Riure és viure"

“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel…

16 juny 2017

Mercè Raga

Comparteix
“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel de Ràdio Estel. L’obra, de creació pròpia de la Lloll Bertran, es va estrenar aquest dijous al teatre Maldà de Barcelona. Fins al 2 de juliol, acompanyada d’Eduard Autonell a l’escenari i Ariadna Cabiró al piano, Lloll Bertran ens mostraran la història d’un comte francés, que fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar al Palau Maldà, escenari de l’obra, que ell va anomenar “la barraqueta”.
 
Sibarita de l’art, amant de la música i el teatre a la barraqueta del senyor comte, hi van passar coses que ben poques persones saben, Però la Lloll, després de molts anys d’investigació, ens desvetlla el secret que guarda aquest Palau. Es tracta d'una obra fresca, divertida, un musical on les cançons hi tenen un paper destacat. Algunes de les peces són versions i altres, temes originals de Celdoni Fonoll. Segons Lloll Bertran, amb “aquest espectacle, es vol posar en valor el poder de la paraula per tonar a l’essència del teatre, on no hi ha res com les coses fetes a mà”
 
La dama de l’humor català també ha fet una radiografia de l’estat de la comèdia a casa nostra. Lloll ha parlat de la “revolta dels somriures com una força que ens ha d’empènyer cada dia a viure, perquè riure és viure” ha afirmat l’actriu igualadina. 
 
Podeu escoltar l’entrevista completa AQUÍ (minut 9')

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció