En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Lluís Foix: "La nit del 21 de desembre, hi haurà sorpreses"

El periodista Lluís Foix, l'analista polític i membre del grup Catalans Lliures Alexander Golovin i el també periodista i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya Salvador Aragonès, han…

24 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

El periodista Lluís Foix, l'analista polític i membre del grup Catalans Lliures Alexander Golovin i el també periodista i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya Salvador Aragonès, han debatut aquest divendres, en el programa El Mirador de l'actualitat, sobre l'escenari de lideratges i plantejaments polítics de cara a les eleccions catalanes del 21 de desembre. Foix ha dit que "aquestes eleccions estan envoltades d'una gran anomalia, amb la meitat del govern sortint a la presó i una altra part fugit a Bèlgica i una convocatòria feta pel govern espanyol". D'altra banda, ha admès que veu "difícil que Puigdemont sigui president, com també Junqueras, perquè no seria normal en el cas d'un conseller d'Economia que ha vist com fugien moltes empreses del país". Com a conclusió, ha apuntat que "la nit del 21 de desembre hi haurà més d'una sorpresa, tot i que és una incògnita en quina direcció". Foix també ha expressat el seu desig "que la política torni a les institucions i no es faci al carrer".

Alexander Golovin, per la seva banda, ha destacat que "es podrien crear dues figures de govern, un anomenat legítim i un altre executiu, perquè Puigdemont certament ho tindrà difícil per repetir com a president". I Salvador Aragonès ha dit que "és inqüestionable que Espanya és un Estat de dret reconegut per tot el món". També ha comentat que "seria molt bo ara superar aquestes barreres que es posen, entre unionistes i independentistes, uns conceptes que s'haurien d'anar superant". En el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem analitzat les possibilitats que l’ambient polític torni a la plena normalitat i els empresonats, almenys els qui han estat inclosos en llistes, visquin la campanya electoral en llibertat.


Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 24 de novembre.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024