En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Lluís Moreno (Iniciativa): "Les confluències són per bastir alternatives d'esquerra i progressistes"

Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Divendres hem tingut amb nosaltres Lluís Moreno,…

15 maig 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Divendres hem tingut amb nosaltres Lluís Moreno, secretari de política municipal d'Iniciativa.
ICV-EuiA es presenta a 220 municipis, sola o amb coalicions com en Comú. Ara estan a 180. "En l'última assamblea nacional del 2013 l'objectiu era la suma de confluències amb altres grups polítics o moviments socials per bastir alternatives d'esquerra i progressistes". Ricard Goma va engrescar tota Barcelona i Cataluya. "Hem estat canalitzadors de moltes altres confluències", ha explicat Moreno.
El secretari de política municipal creu que "unes eleccions municipals no es poden entendre d'una forma plebiscitària: als barris es parla de mesures molt específiques". Sobre possibles coalicions, aquestes haurien de desenvolupar polítiques d'esquerra i descarten el Partit Popular i Ciutadans.
Escolta Lluís Moreno - minut 32

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció