En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Lluís Moreno (Iniciativa): "Les confluències són per bastir alternatives d'esquerra i progressistes"

Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Divendres hem tingut amb nosaltres Lluís Moreno,…

15 maig 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana ens acompanyen representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Divendres hem tingut amb nosaltres Lluís Moreno, secretari de política municipal d'Iniciativa.
ICV-EuiA es presenta a 220 municipis, sola o amb coalicions com en Comú. Ara estan a 180. "En l'última assamblea nacional del 2013 l'objectiu era la suma de confluències amb altres grups polítics o moviments socials per bastir alternatives d'esquerra i progressistes". Ricard Goma va engrescar tota Barcelona i Cataluya. "Hem estat canalitzadors de moltes altres confluències", ha explicat Moreno.
El secretari de política municipal creu que "unes eleccions municipals no es poden entendre d'una forma plebiscitària: als barris es parla de mesures molt específiques". Sobre possibles coalicions, aquestes haurien de desenvolupar polítiques d'esquerra i descarten el Partit Popular i Ciutadans.
Escolta Lluís Moreno - minut 32

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024